Kinderverlichting

Kinderen voelen zich meer op hun gemak met het licht aan wanneer ze gaan slapen. Mag het licht aanblijven vragen ze vaak wanneer ze moeten gaan slapen. Maar ook voor het voorlezen is sfeervolle kinderverlichting essentieel. Bij Boer Staphorst vind je verschillende soorten kinderverlichting voor elke smaak en stijl!

Vele mogelijkheden kinderverlichting

Op het gebied van kinderverlichting heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een bonte kleur, maar kun je ook gewoon voor een effen en rustige kleur gaan. Leuk voor in de kinderslaap- of speelkamer. Hieronder lichten we enkele lampen van onze kinderverlichting uit en waar je op moet letten bij het kopen van kinderverlichting. Zo krijg je een beetje een beeld van ons assortiment in kinderverlichting en maak je van de slaapkamer van jouw kind een gezellige plek. Zo gaat jouw zoon of dochter minder erg vinden om te gaan slapen of op zijn/haar kamer te spelen.
Maar iedere kinderkamer is natuurlijk ook weer anders en kies je voor andere bijpassende verlichting. Bij een stoere jongenskamer kies je bijvoorbeeld voor een lamp in de vorm van een motor. In een meisjeskamer juist weer voor een vrolijke lamp met bloemen. Kinderverlichting geven warmte en sfeer aan de kamer, ze vrolijken het op en voegen net dat stukje extra sfeer toe.

Tip! Wanneer je jouw kind zelf de lamp laat kiezen, wordt de kamer nog meer eigen en voelen ze zich er nog meer thuis!

Kies de juiste kleur

In de kamers van kinderen vind je vaak veel kleur. Maar niet alle kleuren passen bij elkaar. We geven je daarom een beeld welke kleuren wel bij elkaar passen. De kleur blauw past bijvoorbeeld heel erg goed bij oranje, groen en paars. Terwijl de tint groen weer bij vrijwel alle kleuren past. En de kleur rood staat mooi bij groen, paars en oranje. Per kleur kun je kiezen voor een felle of lichte variant. Kijk dus goed wat het beste bij elkaar past.

Een aantal voorbeelden

Hieronder lichten we graag een paar leuke lampjes van onze kinderverlichting uit. Deze passen leuk in de kinderkamer en spreken kinderen zeer aan. Iets wat heel erg belangrijk is.
Neem bijvoorbeeld de lamp Bear van Lucide. Dit is echt een nieuw vriendje voor jouw zoon of dochter. De berenlamp heeft een hoge aaibaarsheidsfactor en geeft zacht licht. Dit is een goede aanvulling voor in de kinderkamer en door de dimmer kun je zelf kiezen voor de juiste lichtintensiteit. Dit lampje zorgt absoluut voor zoete dromen waar jouw kind heerlijk van gaat slapen.
Of ga voor de geweldige cactuslamp van Lucide. Deze moderne lamp waant jouw kind helemaal in tropische sferen en water hoeft hij niet te hebben! De cactusnaalden zijn vervangen door hele fijne en zachte lichtstralen. De lamp is dimbaar en brandt tot maar liefst 7 uur op volle sterkte voordat deze in de stekker moet. Je brengt hiermee de woestijn in de kinderkamer.
Wil je een totaal ander voorwerp in de kamer? Ook dat is mogelijk! Kies voor een paddenstoel die licht heeft gegoten in een smakelijk design. De lamp heeft een roterend hoofd zodat je het warme licht stuurt daar naar waar jij het wilt hebben. De 3-stappen dimmer bevindt zich op de steel van de paddenstoel.

Met kinderverlichting kun je dus meerdere kanten op. Shop het hierboven heel gemakkelijk online of kom ons assortiment kinderverlichting in onze winkel bekijken. Shop hieronder jouw kinderverlichting.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer