Hanglampen

Een hanglamp is een perfecte oplossing om de gehele kamer in één keer te verlichten. Een hanglamp wordt vaak op een centrale plek in de kamer gehangen: een échte eyecatcher. Boer Staphorst heeft een ruim assortiment aan hanglampen om het juiste model te vinden dat past in uw interieur.

Van maandag 11 november t/m zaterdag 30 november 2019 ontvang je maar liefst 20% korting op alle hanglampen!

Bekijk de actievoorwaarden >

Verschillende stijlen
Een hanglamp is een échte eyecatcher: het bepaalt de stijl van het interieur. Op onze verlichtingsafdeling hebben we talloze mogelijkheden in verschillende uitvoeringen en stijlen. Vindt de hanglamp die past bij jouw stijl:

Landelijk
De hanglampen uit de Good & Mojo collectie van It’s about RoMi zijn echte landelijk eyecatchers. Een prachtige lampencollectie dat zich volledig richt op duurzaamheid. Stuk voor stuk zijn de lampen unieke exemplaren die je interieur een prachtig landelijke uitstraling geven. Daarnaast draag je ook bij aan een duurzame samenleving.

image-2016-12-09 (8) 

Bekijk de Good & Mojo collectie >

Modern
Een andere trend die we veel zien op het moment, zijn de industriële lampen. Door de combinatie van verschillende materialen en het gebruik van grote schroeven en scharnieren krijgen de lampen een robuuste uitstraling. De meeste lampen hebben nog steeds de klassieke staal kleur, wat voor een stoer en speels uiterlijk zorgt. En die industrielook? Die past vrijwel in elk interieur!

 

Bekijk de trend: industriële lampen >

Klassiek
Sfeervol, gedetailleerd, elegant; typische kenmerken van klassieke lampen. De lampen brengen daadwerkelijk klasse in uw interieur. Er worden hoogwaardige materialen  gebruikt zodat de lampen stevig zijn en lang meekunnen. Een populaire stijl die nooit uit de mode raakt. Klassieke lampen zorgen voor een warme en gezellige sfeer, een fijne plek om thuis te komen.

image-2016-12-09 (14) image-2016-12-09 (5)

Bekijk hier de laatste verlichting trends >

Boer Staphorst heeft hanglampen van o.a. de volgende topmerken:


Creeër ook zo’n prachtige uitstraling met een échte eyecatcher van Boer Staphorst. Neem een kijkje op onze verlichtingsafdeling met eigen inloopetalage: volop ideeën voor uw interieur. Of bekijk de online mogelijkheden!