Inloopetalage

Uniek bij Boer Staphorst, een inloopetalage! Op onze verlichtingsafdeling is het mogelijk om door de etalage te lopen. Het is ingericht met trendy lampen en andere woonitems.

Proef de sfeer! De onderstaande beelden geven een impressie van de inloopetalage. Laat u inspireren door de laatste verlichtingstrends.

Tip: de onderstaande verlichting en bijbehorende accessoires zijn verkrijgbaar in onze woonshop.

Neem een kijkje in de woonshop >

hanglamp  Inloopetalage Boer Staphorst

Kleuren
De kleurentrends 2016 voor verlichting zijn metaalkleuren en pastelkleuren. De koperen verlichting blijft populair, maar deze trend heeft zich uitgebreid naar andere metaalkleuren. Met name warme metaalkleuren, zoals rosé, goud en brons, of maar ook zilver of staalkleuren zijn veel terug te zien in het interieur. Kortom, je kunt eigenlijk alle kanten uit!

    hanglamp          vloerlamp           hanglamp1      

Hanglamp Vloerlamp Hanglamp
Dutchbone Zuiver Zuiver
 €86,00 €129,00 €69,00

        

verlichting Boer Staphorst  verlichting Boer Staphorst

Materialen
Er is veel variatie in vormgeving en materialen, dit zorgt ervoor dat er voor iedere woonstijl een passende lamp te vinden is. Het is ook leuk om lampen met verschillende materialen en vormgeving te combineren, een absolute trend in 2016. Dit ziet u ook terug in onze inloopetalage, de onderstaande lampen zijn daar gecombineerd. Om te combineren hoeven lampen tegenwoordig niet meer van hetzelfde merk en serie te zijn. Variatie geeft een speels effect, maar let er wel op dat het allemaal past binnen uw interieur.

hanglamp2             hanglamp3                      hanglamp4

Hanglamp Hanglamp Hanglamp
HK Living Zuiver Dutchbone
€89,95 €129,00 €154,00


Bijpassende woonitems:
hangstoel          trolley       tafel      

Hangstoel Kast            Sidetable
HK Living BePure vtwonen
 €399,00  €139,00  €75,00

 

De inloopetalage van Boer Staphorst presenteert altijd de laatste trends. Als u op zoek bent naar een trendy lamp of inspiratie nodig heeft, aarzel niet en kom langs bij Boer Staphorst! De inloopetalage is slechts één van de vele inspiratiehoeken op onze vernieuwde verlichtingsafdeling.