Lichtbronnen

Lichtbronnen heeft iedereen nodig, ze bepalen de sfeer en uitstraling van jouw lamp. Deze lichtbronnen zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Welk soort lichtbron je kiest, ligt aan het doel waarvoor je de lichtbron nodig hebt, het type fitting en welk kleur licht je wil hebben. Bij Boer Staphorst vind je een ruim assortiment aan lichtbronnen waar we hieronder graag een deel laten zien.

Mogelijkheden van lichtbronnen

Lichtbronnen zijn er in allerlei soorten en maten. Ze kunnen functioneel zijn, maar soms juist ook decoratief. Bij Boer Staphorst zijn de mogelijkheden eindeloos. Veel lichtbronnen zijn verwisselbaar, met name de halogeen lichtbronnen gaan relatief kort mee en kun je het beste vervangen door LED lichtbronnen. Deze LED lichtbronnen gaan niet alleen langer mee. Daarnaast kun je er ook veel energie mee besparen.

Lees meer over de voordelen van LED lampen >

CALEX lampen

Een sfeervolle toevoeging in je interieur

Calex heeft ook verschillende lichtbronnen die een extra toevoeging zijn voor je interieur. Waarbij ook is gedacht aan verschillende vormen en gloeidraadvormen. Neem bijvoorbeeld de exclusieve serie die anders is dan andere series van Calex. Tijdens het ontwerpen is er gelet op stijl en sfeer. De gouden coating geeft de lichtbron een klassieke uitstraling.

Calex lamp

Of ga voor de XXL titanium lampen van Calex. Deze lampenserie is een designstatement voor in huis. Door de grootte van bijna 40 centimeter is de lamp ideaal voor bijvoorbeeld ruimtes met een hoog plafond. Het warmwitte licht zorgt voor een ontspannen sfeer.

Ontdek hier meer over Calex >

Calex lampen

 

Ziet er goed uit, zowel aan als uit

Ook Philips heeft naast de klassieke lampen ook decoratieve LED lichtbronnen in het assortiment. Of u nu houdt van een klassieke, vintage of moderne look? Voor iedereen zit er wel iets tussen waarbij je kunt kiezen uit vormen, maten, dimbaar of niet-dimbaar. Maak bijvoorbeeld kennis met de vintage lichtbronnen van Philips, een collectie die lijkt op de vertrouwde gloeilamp. Ze vallen op en geven jouw interieur een nostalgisch gevoel. De decoratieve lichtbronnen geven jouw lamp even iets extra’s, maar natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor de klassieke lichtbron.

Philips lampen Philips lampen

Onze verlichtingsspecialisten helpen je graag met het kiezen van de juiste lichtbron, mocht je er zelf niet helemaal uitkomen. Maar dat verwachten wij haast niet, omdat ons assortiment erg breed is.

Vind hier de openingstijden van de winkel >