Lichtbronnen

Lichtbronnen heeft iedereen nodig, ze bepalen de sfeer en uitstraling van uw lamp. Er zijn vele soorten en maten te verkrijgen. Welke u kiest ligt aan het doel waarvoor u de lichtbron nodig hebt, type fitting en welk kleur licht u wilt hebben.

Veel lichtbronnen zijn verwisselbaar, met name de halogeen lichtbronnen gaan relatief kort mee en kunt u het beste vervangen door LED lichtbronnen. Deze gaan niet alleen langer mee, u kunt daarnaast met een LED lichtbron ook veel energie besparen.

CALEX lampen

Lees meer over de voordelen van LED lampen >

Lichtbronnen zijn er in allerlei soorten en maten. Ze kunnen functioneel zijn, maar soms juist ook decoratief. Bij Boer Staphorst zijn de mogelijkheden eindeloos.

Unieke verlichting van NUD Collection

Neem bijvoorbeeld de unieke verlichting van NUD Collection, het Zweedse merk is gespecialiseerd in het design van unieke lichtbronnen. De lichtbronnen van NUD Collection zijn net even anders dan anders. De LED lampen hebben verschillende gloeidraad vormen en allemaal unieke vormen. Zo zijn er bijvoorbeeld lichtbronnen waarbij de gloeidraadvormen bestaan uit pijltjes of horizontale streepjes voor een apart effect.

Bekijk meer van NUD Collection >

NUD Collection flat exit - Boer Staphorst NUD Collection led flat line - Boer Staphorst

Een sfeervolle toevoeging in je interieur

Calex heeft ook verschillende lichtbronnen die een toevoeging zijn voor je interieur. Waarbij ook is gedacht aan verschillende vormen en gloeidraadvormen. Neem bijvoorbeeld de exclusieve serie die anders is dan andere series van Calex. Die unieke lichtbronnen zijn gemaakt om gezien te worden. Tijdens het ontwerpen is er gelet op stijl en sfeer. De gouden coating geeft de lichtbron een klassieke uitstraling.

Calex lamp

Meer over Calex >

Of ga voor de XXL titanium lampen van Calex. Deze lampenserie is een designstatement voor in huis. Door de grootte van bijna 40 centimeter is de lamp ideaal voor bijvoorbeeld ruimtes met een hoog plafond. Het warmwitte licht zorgt voor een ontspannen sfeer.

Calex lampen

Ziet er goed uit, zowel aan als uit

Ook Philips heeft naast de klassieke lampen ook decoratieve LED lichtbronnen in het assortiment. Of u nu houdt van een klassieke, vintage of moderne look? Voor iedereen zit er wel iets tussen waarbij u kunt kiezen uit vormen, maten, dimbaar of niet-dimbaar.

Maak bijvoorbeeld kennis met de vintage lichtbronnen van Philips, een collectie die lijkt op de vertrouwde gloeilamp. Lichtbronnen die opvallen en uw interieur een nostalgisch gevoel geven.

Philips lampen Philips lampen

De decoratieve lichtbronnen geven uw lamp even iets extra’s, maar natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor de klassieke lichtbron. Onze verlichtingsspecialisten helpen u graag met het kiezen van de juiste lichtbron, mocht u er zelf niet helemaal uitkomen.

Vind hier de openingstijden van de winkel >