Philips Hue

Houd jij van gezelligheid in huis? Dan is de Philips Hue verlichting iets voor jou! Met de Philips Hue kun je namelijk jouw verlichting instellen zoals je zelf wilt. Benieuwd wat allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder!

TIP: Bekijk tijdens de demodagen op 26 oktober & 2 november de mogelijkheden van Philips Hue door een VR-bril en laat je adviseren door onze specialisten! Bij ons vind je het meest uitgebreide assortiment in Hue verlichting in de regio! 

Philips Hue is de innovatie op het gebied van verlichting. Zo kun je draadloos de Hue LED lampen bedienen. Schakel jouw Philips Hue lampen eenvoudig aan en uit en dim je verlichting waar nodig met behulp van je smartphone. En dit geldt niet alleen voor de verlichting in huis, als je niet thuis bent kun je ook bepalen wat er gebeurt met jouw lichten in huis. Handig voor als je op vakantie gaat!

Philips Hue

Eindeloos veel mogelijkheden

De Hue color lampen hebben meer dan 16 miljoen kleur mogelijkheden en de white ambience tot wel vijf miljoen wittinten! Op de lampen zitten verschillende functies die je met je telefoon kunt bedienen. Zo kun je de lampen laten dienen als een wake-up light. Of als je thuis komt dat de lampen automatisch aan gaan.

Bestel hier je Philips Hue heel gemakkelijk online >

Meer dan licht

Maar er is nog veel meer! Zo kun je de verlichting ook koppelen met je muziek, film en games. Zo kun je jouw favoriete film thuis beleven doordat de verlichting mee kleurt met de kleur op je televisie. De Philips Hue kan zelfs haar kleuren veranderen op de beat van de muziek.

Hue uitbreiding en armaturen

Je kunt de Hue bridge in totaal 50 lampen aansluiten en 10 accessoires. Zo kun je je hele huis bedienen met één druk op de knop. De Hue heeft niet alleen lichtbronnen, maar ook complete armaturen met ingebouwde Hue verlichting er in. Is de lamp toch net niet naar jouw smaak? Ga dan voor een lamp met een e27 fitting! Dan kun je er altijd een Hue lichtbron in stoppen.

Bekijk hier de hanglampen >

Philips Hue Hanglamp

Hue outdoor

Sinds kort heeft Philips ook een outdoor serie. Deze serie is geschikt voor buiten! Het zijn strakke design lampen die in elke tuin tot hun recht komen.

Ontdek de Philips Hue buitenverlichting >

Philips Hue buitenverlichting

Third party apps

Naast de Hue app kunnen er ook andere apps op worden aangesloten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om hem aan te sluiten op de HomeKit van Apple, werkt hij samen met Google Assistant en de slimme thermostaat van Enenco de Toon. In de app store/google play store zijn talloze apps te vinden die de ervaring van Hue nog beter maken

Ben jij geïnteresseerd in smartverlichting? Of wil je nog meer weten over de mogelijkheden? Kom dan langs! Wij hebben de grootste Hue presentatie in de regio. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bekijk hier de openingstijden >

Of het assortiment Hue verlichting online >