De vijf belangrijkste badkamertrends

Heb jij al een Urban Jungle in de badkamer of een vrolijke badkamer met A Splash of Color? Of ga jij juist voor Retro Chic? Laat je verassen door de vijf belangrijkste badkamertrends van dit moment. Stuk voor stuk trends om je badkamer echt bijzonder te maken! 

Urban Jungle
We zien de voormalige industrie- en haventerreinen transformeren tot bruisende nieuwe wijken. Hierbij worden vaak de oude elementen in beton behouden, zoals staal en baksteen. Dit industriële design zien we ook terug in de badkamer. Helemaal in combinatie met een vleugje groen!

Urban Jungle

badkamertrends_urban-jungle1

badkamertrends_urban-jungle3

A splash of color
Een aantal jaren geleden waren bijna alle badkamers grijs-wit. Deze tijd ligt achter ons en juist nu zoeken we naar optimisme in het interieur. Ga voor een positieve badkamer met kleur, kunst en design! De trend A Splash of color is een badkamertrend om helemaal blij van te worden.

A splash of color

badkamertrends_splash-color2

badkamertrends_splash-color1

New Romance
We leven in een wereld van technologie en vooruitgang, maar is altijd plek voor een beetje romantiek. Met de badkamertrend New Romance kunt u zich even helemaal terugtrekken en offline zijn.

Bekijk onze romantische badkamers >

New romance

badkamertrends_new-romance

badkamertrends_new-romance2

Retro Chic
Genieten in stijl met het comfort van nu: dát is de badkamertrend Retro Chic. Bij deze trend staat alles in het teken van stijlvol genieten. Denk aan de hoogtijdagen van Yves Saint Laurent en de cocktails op het strand van St. Tropez.

Retro chic

badkamertrends_retro-chic

badkamertrends_retro-chic1

Mix it up
Een badkamer is een persoonlijke ruimte en moet helemaal ‘eigen’ zijn. Mix it up is daarom een belangrijke trend! Schets, combineer, schuif en varieer tot jouw eigen persoonlijke stijl ontstaat. Want soms weet jij zelf het beste wat mooi is!

Mix it up

badkamertrends_mix-itup

badkamertrends_mix-itup1

Voor welk van de bovenstaande badkamertrends ga jij? Kom langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden!

badkamertrends_mix-itup1

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *