Welke vloer kies je voor welke ruimte?

Een vloer moet vaak heel wat aankunnen en doorstaan in huis. En daar heeft  Quick-Step rekening mee gehouden. Zo zijn de vloeren veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt gebruiken. En dankzij de uitgebreide ontwerpen en stijlen zit er voor ieder wel wat wils tussen! Benieuwd welke vloeren je goed kan gebruiken in de badkamer, slaapkamer of keuken? Kijk dan mee in dit blogje.

Badkamer

Badkamers worden, net als keukens, meerdere keren per dag gebruikt en worden vaak blootgesteld aan (heel wat) vocht. Deze veelgebruikte ruimte vraagt om een vloer die bestand is tegen veel soorten belasting. Vaak wordt er gekozen voor steen en keramiek, maar deze materialen zijn vaak te koud voor je blote voeten en bieden misschien wel niet de warme sfeer die je normaal gesproken creëert met een houten vloerbekleding.  Maar de Vinyl- en waterbestendige laminaatvloeren van Quick-Step kunnen ook prima in de badkamer!

Quick Step vloer badkamer- Boer Staphorst

Keuken

De keuken is een plek in huis waar je meerdere keren per dag komt. Je maakt er je ontbijt, lunch en dinner.  Zelfs de meest verfijnde chef kan niet voorkomen dat er af en toe wat eten op grond belandt of water uit de gootsteen ontsnapt. Bovendien is je keuken de plaats waar hygiëne het allerbelangrijkst is, dus is het een absolute must dat je vloerbekleding bestand is tegen een fikse schoonmaakbeurt. Ook hiervoor kun je kiezen voor de Vinyl- en waterbestendige laminaatvloeren.

Slaapkamer

De slaapkamer is een intieme ruimte waar we ons het meeste thuis in willen voelen. Een rustige of ontspannende sfeer is hier belangrijk. Vaak kiezen we voor tapijt, maar wist je dat een laminaat- of vinylvloer ook een warme uitstraling kan geven? Daarnaast zijn deze vloeren allergievriendelijk waardoor iedereen thuis rustig en gezond kan slapen.

Nieuwsgierig geworden naar de collectie vloeren van Quick-Step? Bekijk ze dan in onze showroom op de vloerenafdeling.

Bekijk hier de openingstijden >

Quick Step vloer hout keuken - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *