Comfortabel zitten op een design zitbal!

Ken je dat gevoel, je zit de hele dag op kantoor of achter je bureau en je weet niet meer hoe je moet zitten? Zitballen worden steeds vaker als alternatief voor een bureaustoel gekozen. De VLUV is zo’n zitbal, een gezonde en stijlvolle zitbal. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je rechtop en comfortabel zit. 

Waarom kiezen voor een VLUV zitbal?

Het grote voordeel van een zitbal zit hem in de beweging. Naast het feit dat je vrijer bent om te bewegen, ga je dat automatisch ook doen. Want onderuitgezakt zitten wil simpelweg gewoon niet. Je wordt de hele tijd gestimuleerd een houding aan te nemen met een rechte rug. Werk je de hele dag achter een computer? Dan is het juist extra fijn om op een zitbal te zitten. Je wordt bewuster van je houding in plaats van wanneer je op een bureaustoel zit.

VLUV zitbal VLUV zitbal

Op een VLUV zitbal kun je heel ergonomisch zitten. Achter je bureau of gewoon in je woonkamer, een VLUV zitbal misstaat eigenlijk nergens. Het merk laat zien dat ergonomie en design prima hand in hand kunnen gaan.

Ga je toch liever voor een bureaustoel? >

Een VLUV zitbal is handzaam en stabiel, dit komt mede door het handige handvat. Dit handvat is aangebracht op de zitbal om hem eenvoudig te verplaatsen naar een andere plek. Daarnaast zijn de zitballen voorzien van een ring aan de onderkant zodat hij niet de hele tijd wegrolt. Dit maakt de zitbal stabiel.

Verschillende soorten en maten

VLUV heeft echt overal aan gedacht, want de zitballen zijn namelijk gemaakt van slijtvast materiaal en bevatten geen chemische stoffen. Daarnaast zijn er verschillende soorten verkrijgbaar. Je hebt namelijk de STOV en LEIV, dit zijn zitballen met stof van 100% polyester en hoogwaardige kwaliteit. Ze hebben een warme uitstraling door de gemêleerde stof en dubbel gestikte naden. Beide soorten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

VLUV VEEL zitballen VLUV LEIV zitballen

Daarnaast is ook het model VEEL verkrijgbaar, dit is een model van stoer lederlook met dubbel gestikte naden in een andere kleur. Deze zitbal is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Maar alle VLUV ballen zijn voorzien van zeer sterke, naadloze en Pht vrije PVC binnenbal. Door het strakke design en de hoogwaardige stoffen is het een ware eyecatcher.

Gespot bij vtwonen verhuist

De toffe VLUV zitbal spotten we laatst ook in de aflevering van vtwonen verhuist! In deze aflevering lieten ze zien dat de zitbal niet alleen comfortabel is om op te zitten, maar dat deze ook prima past in het interieur. Hij is makkelijk te verplaatsen als je hem ergens anders wilt hebben staan.

VLUV zitballen VLUV zitballen

Kortom, een VLUV is een echte eyecatcher voor in je interieur. Gebruik hem voor je balansoefeningen of gewoon als extra zitelement in de woonkamer. Bekijk de collectie snel!

Bekijk onze openingstijden >

VLUV zitballen

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *

    De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

     

    Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden