Samen een interieur creëren waar jij je thuis voelt

Heb je geen idee waar je moet beginnen met het inrichten van jouw huis? Geen zorgen, je bent niet de enige! Er is zoveel mogelijk, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn daar de ervaren interieurontwerpers, die met verrassende ideeën en ontwerpen van jouw huis een thuis maken.

Onze adviesmogelijkheden

Gerealiseerde ontwerpen bij de klant

De interieurontwerpers hebben al vele interieurs voor klanten mogen ontwerpen. Je vindt hieronder een aantal van deze prachtige, gerealiseerde ontwerpen bij de klanten thuis.

Veel voorkomende vragen

Wat kost een interieurontwerp?

Een basis interieurontwerp kost 50,- euro. Ga je voor een compleet interieurontwerp, dan kost dit advies 500,- euro per ruimte. Voor een compleet lichtplan zijn de kosten 200,- euro per verdieping.

Wat moet ik meenemen voor een interieuradvies?

Om passend advies te kunnen geven, vragen we jou het volgende mee te nemen:

  • Foto's van het interieur en/of woning
  • Plattegronden en maten
  • Inspiratiebeelden

Waarom kiezen voor een interieurontwerp bij Boer Staphorst?

Doordat we bij Boer Staphorst alles onder één dak hebben, kunnen we voor jou een totaalplan samenstellen. Van keukens & badkamers tot gereedschap en van tuinmeubelen tot vloeren, raamdecoratie & verlichting.

Hoelang duurt een basis interieurontwerp?

De duur van het basis interieurontwerp is 60 minuten. Er wordt mee gedacht over de indeling van een ruimte, kleurgebruik, aankleding van de woning en materiaalkeuze.

Hoelang duurt een compleet interieurontwerp?

Bij een compleet interieurontwerp werken we in fases. We beginnen met een persoonlijk intakegesprek. Vervolgens wordt het plan uitgewerkt en volgt er als laatste een eindpresentatie.

Kunnen jullie met mij meekijken voor een andere indeling qua meubels?

Jazeker, bij een basis interieurontwerp worden er meerdere indelingen voor jou geschetst.

filter en sorteer