Winactie - Weber Grill Academy

Leer het van de echte barbecue experts tijdens de Weber Grill Academy! En jij maakt nu kans om hier gratis aan mee te doen samen met drie vrienden. Wie wil dat nu niet?! Hoe je meedoet? Dat lees je op deze pagina maar eerst vertellen we jou graag iets over de Weber Grill Academy.

Wat leer ik tijdens de Weber Grill Academy?

In het jaar 2003 heeft Weber zijn eerste Grill Academy geopend. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot maar liefst meer dan 100 Grill Academy locaties in 20 landen wereldwijd. Tijdens de Weber workshop leren de Weber experts jou hoe je de barbecue op de juiste manier kunt gebruiken en hoe jij, eenmaal weer thuis, het beste uit jouw barbecue kunt halen. Je leert de fijne kneepjes van het vak. Wat is direct grillen en wat is indirect grillen? Je leert het allemaal! Maar dat is niet het enige, je leert ook nog veel meer barbecuetechnieken tijdens deze cursus.

Tijdens een Weber Grill Academy cursus krijg je exclusief de mogelijkheid om de Weber apparatuur uit te proberen, uiteraard onder begeleiding van een aantal ervaren grillmasters. Hoe tof is dat?! Je krijgt tijdens de cursus één-op-één aandacht van de chefs en andere instructeurs die graag hun kennis aan jou overdragen. Daarbij zijn ze ook zeker bereid om hun kookkunsten met jou te delen. Je leert hoe je de beste ingrediënten kiest en hoe je menu's plant. Dus dat is zeker hét moment om al jouw vragen over de barbecue te stellen.

Bij de Weber Grill Academy worden workshops op drie niveaus aangeboden. Wat deze workshops met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal hands-on. Dus ook wanneer jij net jouw eerste bbq hebt gekocht, ervaren bent of niet eens een barbecue in het bezit hebt, ben je van harte welkom. Door het aanbieden van drie niveaus is er altijd een workshop die bij jou past, zodat jij leert wat je wilt leren. Een workshop voor ieders smaak! 

Ontdek de verschillende niveaus

Hoe maak jij kans?

Deze actie is reeds verlopen. De winnaar is persoonlijk op de hoogte gesteld.

filter en sorteer