Boer. zomerkleur

Tadaaaa, we introduceren jullie de Boer. zomerkleur van 2022: Gentle Honey van Flexa. Een rustige, onderscheidende, veelzijdige tint die perfect is voor elke (buiten)ruimte. We laten je graag zien hoe jij de kleur Gentle Honey combineert met diverse kleurpaletten. Deze kleurenpaletten zijn samengesteld door onze eigen stylistes.

Kleurpalet 1 | Inner Peace

Met dit eerste kleurenpalet ervaren we een innerlijke kalmte. Door het gebruik van avocado kleuren, walnoottinten en een tikkeltje blauw laat je jouw interieur sprankelen. Eigenlijk draait het in deze stijl om eenvoud en noemen we het een kunst om dit in huis toe te passen. Maar met de juiste 'ingrediënten' moet dat wel goedkomen! 

Ontdek meer van deze stijl

De kleuren die, in combinatie met Gentle Honey, zijn gebruikt zijn: Subtle River / Delicatie River / Mild Pistache / Real Pistache. Met deze kleuren haal je rustige kleuren in jouw interieur. De kleur Subtle River springt hier wel als echte eyecatcher uit. Want wat een vrolijke kleur is dat, je wordt er direct blij van. Helemaal in combinatie met de andere, subtiele kleuren. 

Kleurpalet 2 | Walking on Sunshine

Zie jij het zonnetje al schijnen? Nou, in dit kleurenpalet zien we het wel hoor! Van deze kleuren word je toch spontaan blij?! Door de combinatie van warme, felle kleuren krijg je direct een gevoel van warmte over je heen! Als je op zoek bent naar zomer in jouw huis, dan zit je met dit kleurenpalet wel goed. 

Bekijk de stijl Walking on Sunshine

De kleuren die in dit kleurpalet zijn gebruikt: Full Mustard / Full Savanna / Lush Olive / Real Olive. Warme, fijne kleuren die doen alsof de zon in huis aan het schijnen is. Laat die zomer maar komen met kleurenpalet Walking on Sunshine!

Kleurpalet 3 | Cosy Charm

Ik ga op reis en neem mee... Het kleurenpalet Cosy Charm! Want geloof ons, met dit kleurenpalet heb je het gevoel dat je op wereldreis bent. Met deze kleuren ga je op wereldreis in jouw eigen interieur. Van Bali tot Marrakech of Ibiza. In dit kleurenpalet zijn de terracotta en groentinten goed vertegenwoordigd. Deze kleuren samen zorgen voor een knusse, gezellige sfeer in huis.

Ontdek Cosy Charm

De kleuren uit kleurenpalet Cosy Charm zijn: Mild Jade / Full River / Real Red Terra / Subtle Red Terra. De kleur Real Red Terra springt er wel uit in dit kleurenpalet. Het is tenslotte een prachtige, onderscheidende en veelzijdige tint! In combinatie met de andere kleuren creëer je een mooi geheel.

Kleurpalet 4 | Mellow Blossom 

We kunnen ons voorstellen dat je bijvoorbeeld na een drukke dag op het werk graag wil thuiskomen in een rustig en kalm interieur. Met het kleurenpalet van Mellow Blossom zit je dan wel goed! De zachte poedertinten uit dit palet zorgen voor een fijne zomergloed in huis. 

Lees meer over de stijl Mellow Blossom

De kleuren die in dit palet, in combinatie met Gentle Honey, zijn gebruikt: Subtle Jade / Gentle Ocean / Delicate Lavender / Subtle Red. Eigenlijk doet groen het altijd goed in een interieur, dus vandaar dat de Subtle Jade niet mag ontbreken in dit palet. Ja, bij dit kleurenpalet kun je heerlijk wegdromen!

Kies jouw kleurenpalet

Onze zomerkleur 'Gentle Honey' en de bovenstaande paletten zijn samengesteld uit de collectie van Flexa Pure. Deze kleuren kun je dus heel gemakkelijk bij elkaar zoeken in onze winkel en gebruiken voor jouw interieur. Shop hieronder jouw kleuren van de zomer! Hoe je dit doet? Kies een Flexa Pure verfpot, vul bij de kleurcode de verfnaam in.

Kom je er zelf nog niet helemaal uit? Kom dan gezellig langs in onze winkel. Onze verfadviseurs helpen je graag met het mengen van de juiste kleur voor jouw kleurenpalet. En daarna kun jij lekker aan de slag!

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer