Vouwgordijnen

Een eye-catcher voor de ramen, vouwgordijnen! Bij Boer Staphorst hebben we een breed assortiment vouwgordijnen die voor iedereen op maat gemaakt kunnen worden. Onze specialisten geven je advies en kunnen helpen bij het zoeken naar de juist vouwgordijnen.

Waarom vouwgordijnen?

Een vouwgordijn is eigenlijk een combinatie tussen de makkelijke werking van rolgordijnen en een traditioneel gordijn. Door de horizontale vouwen in de gordijnen wordt de breedte van het raam benadrukt. Waardoor je in een handomdraai, al met een simpel gordijn een huiselijke en sfeervolle stijl creëert.

Niet alleen in een traditioneel, maar ook in een modern interieur zorgen vouwgordijnen voor een warme, gezellige look. Met vouwgordijnen kun je alle kanten op, probeer ze eens te combineren met overgordijnen, hierdoor ontstaat een ontzettend mooi geheel. Of probeer eens te werken twee vouwgordijnen, de transparante stof zorgt overdag voor licht, maar ’s avonds zorgt de gesloten stof voor intimiteit en privacy. Vouwgordijnen zijn te verkrijgen in verschillende soorten stoffen zoals transparante, verduisterende of lichtdoorlatende.

 

Onze vouwgordijnen

Bij ons het in assortiment vind je een collectie vouwgordijnen van Inside. Het unieke vouwsysteem van Inside zorgt voor een altijd perfect en strak uitziend eindresultaat. Boer Staphorst biedt topkwaliteit met vele voordelen:

  • XXL maten voor grote ramen tot wel 10 meter breed en 320 cm hoog!
  • De beste uitkomst ook voor schuine ramen
  • Mogelijkheid met geautomatiseerde besturing: met schakelaar, afstandbediening of aan te sluiten op uw eigen domoticasysteem
  • Timer: bij fel zonlicht gaat uw vouwgordijn automatisch naar beneden

Kortom, genoeg redenen om eens een kijkje te nemen op de gordijnen afdeling!

Bekijk hier onze openingstijden >

Vouwgordijnen Inside - Boer Staphorst 

Interieuradvies op maat

Als het gaat om het uitzoeken van gordijnen dan zijn er vele keuzemogelijkheden. Welke kleur en welk materiaal past het beste binnen jouw interieur? Onze stylisten helpen je graag aan de hand van een styling- en interieuradvies op maat met het maken van de juiste keuzes en beslissingen. Kom eens gezellig langs, maak een afspraak met een van onze stylistes en laat je inspireren!

Bekijk onze mogelijkheden voor interieuradvies >