Werkbladen

Het aanrechtblad is onmisbaar in een keuken en misschien wel één van de belangrijkste keuzes bij de aanschaf van uw nieuwe keuken. Zo is het aanrechtblad van grote invloed op het design en de complete uitstraling van de keuken.

Daarnaast speelt het aanrechtblad ook een essentiële rol voor de werkruimte. Op het aanrechtblad, ook wel werkblad genoemd, worden dagelijks alle voorbereidingen getroffen voor het bakken en braden van de heerlijkste gerechten waarbij het bestand moet zijn tegen stoten en slijtage. Des te belangrijker dan dat het werkblad aan alle wensen voldoet.

Voor- en nadelen

Een werkblad voor in de keuken kan uit vele soorten materialen bestaan. Bij Boer Staphorst is er keuze in verschillende materialen. Elk materiaalsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar tenslotte kiest u voor het werkblad dat het beste en meeste aansluit bij uw wensen.

Lees meer over de voor- en nadelen van materialen >

Keuken - Boer Staphorst

Mogelijkheden in werkblad

Bij Boer Staphorst vindt u werkbladen in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Zo heeft bijvoorbeeld een houten werkblad veel charme in een landelijke of klassieke keuken. Houdt u meer van modern? Dan kunt u kiezen voor een granieten of een betonnen aanrechtblad. Een kunststof (duurzaam!) werkblad is daarentegen betaalbaar en daarmee zijn de mogelijkheden oneindig groot.

Dit zijn nog maar een paar soorten van de verkrijgbare materialen:

Ceramistrone Concretto

Een betonnen werkblad voor in de keuken is nog steeds de winnaar aan populariteit. Alleen beton heeft soms zo zijn nadelen. Maar daarvoor is de oplossing gevonden, namelijk de Ceramistone Concretto! Dit werkblad combineert de prachtige betonlook met de eigenschappen van keramiek. Oftewel: een robuust, stoer en karaktervol werkblad dat ook nog eens kras-, vlek-, en hittebestendig is! Wat wil je nog meer?

Meer over Ceramistone Concretto >

Ceramistone Concretto Ceramistone Concretto

Blogs over werkbladen

Welke indeling wil je? Draait het raam naar binnen? Hoeveel opbergruimte heb je…

Een industrieel design is dé grote trend op dit moment. Het creëert een…

De zomer is voorbij en het wordt alweer eerder donker buiten. Een mooi…

Bekijk meer keukenblogs >