Keramische werkbladen

Een keramisch werkblad is een relatief nieuw materiaal in de keukenwereld. Het is erg populair doordat het een natuurlijke uitstraling heeft met praktische eigenschappen. De matte, maar ook natuurlijke uitstraling van keramiek in combinatie met de praktische eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat vele kiezen voor een keramisch werkblad. Boer Staphorst heeft daarom een ruim assortiment keramische werkbladen.

Keramische werkbladen

Vele voordelen

Het keramische werkblad wordt volledig gemaakt uit natuurlijke materialen. Deze worden onder een zeer hoge temperatuur gebakken en hieruit komt een licht maar robuust materiaal welke zeer geschikt is te gebruiken als werkblad. Het keramisch werkblad is extreem kras- en hittebestendig. U kunt, als u wilt, het werkblad zelfs gebruiken als snijplank. Daarnaast is het keramische werkblad erg slijtvast. Na een aantal jaren gebruik behoudt het materiaal nog steeds zijn hardheid en kleur. Keramische werkbladen zijn vlekbestendig doordat het materiaal een dichte structuur heeft. Zo kunnen er geen voedselresten in het blad trekken. De toplaag beschikt ook over een dichte structuur waardoor vocht niet in het werkblad kan trekken. Keramiek is licht in gewicht en daarmee gemakkelijk te transporteren.

Bekijk meer voor- en nadelen van het keramische werkblad >

Keramisch werkblad

Kleuren

Keramische werkbladen zijn in vele kleuren beschikbaar. U kunt kiezen voor een keramisch werkblad met een unieke uitstraling zoals roest en marmer. Of kies voor de beton-look voor een stoere uitstraling. Wilt u graag de voordelen van keramiek in combinatie met de uitstraling van beton? Kies dan voor de Ceramistone Concretto!

Bekijk de Ceramistone Concretto >

Bent u toe aan alleen een nieuw werkblad? Bekijk dan onze mogelijkheden voor keukenrenovatieMaak een afspraak met één van onze keukenspecialisten of kom langs in onze showroom.

Bristol keuken

Blogs over werkbladen

Een industrieel design is dé grote trend op dit moment. Het creëert een…

Welke indeling wil je? Draait het raam naar binnen? Hoeveel opbergruimte heb je…

De keuze voor een werkblad is erg belangrijk bij de aankoop van een…

Bekijk meer keukenblogs >