Onze werkwijze

Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Zo ontvangt u als klant, altijd het beste aanbod.

De werkwijze van Boer Keukens is gericht op;

 

Altijd een eerlijke prijs
Bij Boer Staphorst betaalt u nooit teveel voor uw keuken. Wij hanteren transparante en eerlijke prijzen op onze offertes. Zo weet u precies waar u voor betaalt, en komt u niet voor onverwachtse kosten te staan. En daarmee is het extra dat u van ons ontvangt bij aankoop van een keuken, ook écht een cadeautje.

Door onze transparante en eerlijke werkwijze beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9.4 op Qasa.

Lees de ervaringen van onze klanten met Boer Keukens >

image-2016-07-15 (8)

Oprechte aandacht
Naast een eerlijke prijs staan onze keukenspecialisten u bij met oprechte interesse, persoonlijke aandacht en goed advies. Daarnaast wordt uw keuken naar wens vakkundig gemonteerd door onze eigen keukenmonteurs. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe keuken in handen is van ervaren vakmensen, vanaf het uitzoeken tot de realisatie.

CBW-erkend
Boer Staphorst is een CBW-erkende bouw- en woonwinkel. Dit biedt u vele voordelen, maar vooral zekerheid. Wij hebben algemene voorwaarden opgesteld die u extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Lees meer over CBW-erkend >

Beste-Zelfstandige-Winkelier-2015-2016