Onze werkwijze

Boer Keukens staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op zoek naar uw droomkeuken? Onze eigen keukenspecialisten helpen u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Zo ontvangt u als klant altijd het beste aanbod en een goede service.

Bij Boer Keukens bent u verzekerd van;

Ontdek onze voordelen

Altijd een eerlijke prijs
Bij Boer Staphorst betaalt u nooit teveel voor uw keuken. Wij hanteren transparante en eerlijke prijzen op onze offertes. Zo weet u precies waar u voor betaalt, en komt u niet voor onverwachtse kosten te staan. En daarmee is het extra dat u van ons ontvangt bij aankoop van een keuken, ook écht een cadeautje.

Door onze transparante en eerlijke werkwijze beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9.4 op Qasa.

Bekijk onze klantervaringen >

Oprechte aandacht
Bij Boer Staphorst staat u er niet alleen voor bij het uitzoeken van uw droomkeuken. Naast een eerlijke prijs staan onze keukenspecialisten u bij met oprechte interesse, persoonlijke aandacht en goed advies. Zij hebben jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis. Samen brengen we uw wensen in kaart gaan op zoek naar uw droomkeuken!

Eigen keukenmontage
Van begin tot eind bieden wij u kwaliteit en zekerheid. Voor ons is het belangrijk dat uw nieuwe keuken nauwkeurig en vakkundig wordt gemonteerd. Met onze eigen keukenmontage kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe keuken in handen is van ervaren vakmensen.

Keukenmontage Boer Staphorst

Service na aankoop
Onze service gaat door na aankoop van uw keuken met onze eigen serviceafdeling. Heeft u een storing of problemen met uw nieuwe keuken, dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Onze vakmensen staan voor u klaar om het probleem op te lossen. Dat is pas snel geregeld!

CBW-erkend
Boer Staphorst is een CBW-erkende bouw- en woonwinkel. Dit biedt u vele voordelen, maar vooral zekerheid. Wij hebben algemene voorwaarden opgesteld die u extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Lees meer over CBW-erkend >

Alvast inspiratie op doen?

Laat u inspireren door onze keukens. Klik op de stijl dat het meest bij u past. En neem een kijkje in onze keuken showroom voor een eerste indruk.

Landelijke keukens >

Moderne keukens >

Tijdloze keukens > 

Binnenkijken in onze keukenshowroom >

Kom langs en ontdek alle voordelen van Boer Keukens!

Keukeninspiratie

Welke indeling wil je? Draait het raam naar binnen? Hoeveel opbergruimte heb je…

De keuze voor een werkblad is erg belangrijk bij de aankoop van een…

Creëer een stoere keuken met de nieuwste keukenbladen trend 2017 van Dekker Zevenhuizen: Urban Jungle.…

Bekijk onze keukenblogs >