Wicker tuinmeubelen

Wicker tuinmeubelen zijn erg populair en zie je dan ook in veel tuinen en terrassen terugkomen. Ze worden gemaakt van gevlochten rotan, riet en kunststof, en worden toegepast op verschillende tuinmeubelen. Zoals heerlijke loungesets en sofasets met comfortabele kussens of juist als stijlvolle diningset. Maak kennis met dit bijzondere vlechtwerk en laat je inspireren door de mogelijkheden en stijlen.

Wicker tuinmeubelen hebben een natuurlijke uitstraling. En wist je dat de wicker tuinmeubelen handgemaakt worden? Vlechters zijn gemiddeld drie dagen bezig met één stoel. Zo is elk tuinmeubel uniek. Het voordeel van deze tuinmeubelen is dat ze licht van gewicht zijn. Daardoor kun je ze dus makkelijk verplaatsen! Ook kun je de wicker tuinmeubelen het hele jaar door buiten laten staan omdat het materiaal weerbestendig is. En; de tuinmeubelen zijn makkelijk schoon te maken met een natte doek.

Sofa set Luxor - Boer Staphorst

Robuust en modern

Het leuke van de wicker tuinmeubel is dat ze in veel verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar zijn! Zo krijg je met een bruine wicker loungeset in combinatie met hout al snel een landelijk gevoel in je tuin terwijl je met een strak grijs wicker meubel al snel een modern sfeertje creëert. De uitstraling heeft ook te maken met het materiaal wat ervoor gebruikt wordt. Je hebt namelijk de variaties in plat-, halfrond- en geheelrond draad.  Zo geeft een dik rond draad een robuuste uitstraling, een halfrond draad een landelijke uitstraling en een plat draad een moderne uitstraling aan een loungeset.

Bekijk hier onze loungesets > 

Loungeset Kingston 4Seasons - Boer Staphorst Loungeset Jepara sfeer - Boer Staphorst

Sfeervol tafelen

Bij gezellig buiten eten kan een mooie tuinset niet ontbreken. Met een robuuste houten tafel gecombineerd met moderne wicker eetstoelen heb je gelijk al een gezellig sfeertje! En niet alleen gezellig, de stoelen zijn ook makkelijk te verplaatsen. Handig voor als iemand even bij het vlees op de barbecue moet kijken.

Bekijk hier onze tuinsets >

Tuinset Cairo - Boer Staphorst

Nieuwsgierig geworden naar onze wicker tuinmeubelen? Neem dan eens een kijkje in onze tuinmeubelshowroom en kom proefzitten. Onze tuinmeubelspecialisten staan graag voor je klaar!

Bekijk hier de openingstijden >

Sofaset Amigo - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *