Interieurstijl: Wild & Intens

Haal de jungle in huis met de interieurstijl Wild & Intens! Een botanisch interieur is nu al een tijdje helemaal trendy en blijft een van de meest geliefde stijlen voor in huis. In de stijl Wild & Intens mogen exotische prints en kleuren, natuurlijke materialen en planten niet ontbreken. Laat je inspireren door deze geweldige interieurstijl!

Wild & Intens in jouw interieur

Wild & Intens is een botanische interieurstijl, die de natuur in huis haalt. Botanisch staat voor plantkunde. Hierbij denk je al snel aan groen en veel planten. Ook kun je bij de botanische stijl denken aan exotische invloeden en het gebruik van vele prints, details en natuurlijke materialen. De tropische stijl is niet alleen geschikt tijdens de lente en de zomer, maar geven zelfs tijdens de koude herfst- en winterdagen een warme sfeer. Omring jezelf met prachtige elementen uit de natuur!

By-Boo

Botanisch bij Boer.

De botanische interieurstijl is super hip en wij zijn helemaal enthousiast over deze stijl! Onze stylistes hebben een prachtige winkelpresentatie gemaakt die aansluit op deze interieurstijl. Ook heeft Boer Staphorst in haar assortiment vele items met botanische vibes om de leuke interieurstijl Wild & Intens in huis te halen. Ben jij ook nieuwsgierig naar deze leuke items? Lees dan snel verder of kom langs in onze winkel om je te laten inspireren!

Wild & Intens

Pas Wild & Intens toe in elk interieur

Er zijn vele mogelijkheden om de interieurstijl Wild & Intens toe te passen in je interieur. Wij helpen je een handje en geven je een aantal elementen die niet mogen ontbreken in jouw botanische interieur!

Natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijke materialen is een erg belangrijk element in een botanische interieurstijl. De natuurlijke materialen geven een warm, sfeervol en vanzelfsprekend een natuurlijk effect. Dit is een erg belangrijk element in een botanisch interieur. Denk bij natuurlijke materialen aan hout, bamboe, touw of jute. Jellina van het Instagram-account @jellinadetmar heeft erg goed natuurlijke materialen weten toe te passen in haar interieur met botanische vibes. Bijvoorbeeld het houten palletbed, het houten bankje of de mooie plaid op haar bed.

Wild & Intens
Credits: Jellina van @jellinadetmar

Rotan is helemaal trendy! De natuurlijke look van het rotan geeft nét die extra touch aan je interieur en past perfect binnen elk interieur, dus ook in een botanisch interieur. De stoelen en de lampenkap in de afbeelding hieronder zijn van het merk HKliving. Het merk beschikt over een aantal prachtige rotan items in haar collectie die perfect aansluiten op de interieurstijl Wild & Intens!

Bekijk hier de woonitems van het prachtige merk HKliving >

HKliving

Prints en groene tinten

Twee andere elementen die niet mogen ontbreken in een botanisch interieur zijn prints en groene tinten. Bijvoorbeeld een leuke print op de muur of een mooie kleur groen op de muur, zoals hieronder te zien is. De interieurstijl Wild & Intens is een vrij uitgesproken stijl, waarbinnen alle combinaties mogelijk zijn. Zo kunnen er verschillende prints of verschillende kleuren met elkaar gecombineerd worden. Dit geeft een erg speels effect en dit mag niet ontbreken bij deze interieurstijl.

Wild & Intens Wild & Intens

Planten

Misschien wel het belangrijkste element in een botanisch interieur: planten! Door met planten je interieur af te stylen, haal je echt de natuur naar binnen. Dit is erg belangrijk bij de botanische interieurstijl, omdat je juist het natuurlijke effect wil creëren. Hieronder is een voorbeeld te zien dat je nooit teveel planten kunt hebben. Less is more!

Wild & Intens Wild & Intens

Kies jouw woonitems in botanische stijl

Er is bij de interieurstijl Wild & Intens wel gebleken dat er heel veel mogelijkheden zijn. Geen combinatie van prints of kleuren is te gek en alles kan! Ben je fan van deze stijl, maar weet je niet waar je moet beginnen met het uitzoeken van de woonitems? Dan hebben wij goed nieuws, want wij hebben voor jou een aantal producten geselecteerd die perfect bij de botanische stijl passen. Alle producten zijn ook verkrijgbaar in onze winkel.

Wild & Intens

Dit was alweer de laatste interieurstijl, maar wees niet getreurd. Er komen namelijk nog veel meer inspiratieblogs aan! We hopen dat wij je hebben weten te inspireren en vermaken. Kom je gezellig langs in onze winkel om ons mooie assortiment te bekijken? Onze specialisten helpen je graag!

Bekijk hier onze openingstijden >

Calex

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *