Achterdeur

Achterdeur

Zonder een bijpassende achterdeur, is geen enkel huis compleet. Bij Boer Staphorst hebben we een ruim assortiment aan achterdeuren in allemaal verschillende stijlen, gemaakt van diverse materialen! Zo weet je zeker dat er altijd een achterdeur tussen zit die perfect aansluit op de stijl van jouw woning!

De perfecte achterdeur

Achterdeuren zijn er in vele soorten en maten. De achterdeur die je kiest moet perfect passen bij de stijl van jouw woning. Hierbij is het belangrijk om zowel naar het interieur te kijken als naar de buitenkant van het huis. Een eerste keuze die je hiervoor maakt is of de deur behandeld, of onbehandeld moet zijn. Zo is een voorbehandelde achterdeur gemakkelijk af te lakken in de kleur die jij  graag wilt. De achterdeur kun je op die manier perfect laten aansluiten bij de rest van de woning. Ga bijvoorbeeld voor deze kleur als de raamkozijnen, of wijk juist af van de kleuren in en rondom de woning!

Een achterdeur op maat

Natuurlijk zijn er een hele boel achterdeuren in allemaal standaardmaten. Maar bij Boer Staphorst is het ook mogelijk om een achterdeur op maat te laten maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van dubbele openslaande achterdeuren? Op die manier zet je de deuren zo wijd open, dat je buiten letterlijk naar binnenhaalt en de tuin volledig bij de rest van de woning betrokken wordt! Bespreek de mogelijkheden eens met onze deurspecialisten, zo weet je zeker dat jij de juiste achterdeur kiest voor jouw woonsituatie!

Maak jouw deur compleet

Je vindt bij ons naast alle deuren, ook vele verschillende afwerkingen en toevoegingen voor jouw deur. Denk hierbij aan hang- en sluitwerk, deurbeslag en kozijnen, zodat jij jouw deur helemaal compleet kunt maken. Maak gebruik van onze montageservice en laat jouw achterdeur eenvoudig door een van onze monteurs plaatsen. Zo weet je zeker dat je een mooie deur hebt, die ook nog eens goed geplaatst wordt!

Ben jij opzoek naar een nieuwe achterdeur? Stel hieronder dan jouw vraag aan één van onze deurenspecialisten.

filter en sorteer