Hang & sluitwerk

Resultaten 1-16 van 656

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 656

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Een deur is niet compleet zonder het deurbeslag. Het is de finishing touch voor het interieur en maakt jouw deur helemaal af. Het merk Intersteel laat zien dat een hoge kwaliteit van deurbeslag zeker geen afbreuk hoeft te doen aan het uiterlijk ervan. Ze weten zich te onderscheiden van concurrenten door deurbeslag in een mooi design uit te brengen. Laat je inspireren met wat dit merk te bieden heeft!

Producten van hoge kwaliteit

Het is belangrijk dat het deurbeslag van goede kwaliteit is. Dit betekent dat de afwerking en de bewegende delen zó sterk moeten zijn, dat er op lange termijn nauwelijks slijtage is. Om te voldoen aan deze hoge kwaliteit, voert de fabrikant intensieve kwaliteitstests uit. Intersteel is ervan overtuigd dat zij de beste kwaliteit hebben en daarom bieden zij een functionaliteitsgarantie van 10 jaar aan, aan hun klanten. Daarnaast is het deurbeslag ISO 9001 gecertificeerd en beschikken diverse onderdelen over een SKG-keurmerk, zodat deze inbraakwerend zijn.

In het assortiment van Intersteel vind je onder andere binnendeurbeslag, deurgrepen, meubelbeslag, schuifdeurbeslag, veiligheidsbeslag en accessoires. Het merk ontwerpt tijdloos, modern en stijlvol deurbeslag. Het uitgangspunt van de fabrikant is dan ook dat design deurbeslag de finishing touch moet zijn van elk interieur.

De beschikking over een ruim assortiment

Het merk Intersteel weet moderne technologie te koppelen aan luxe en modern design. De fabrikant heeft een ruim assortiment, waarin verschillende stijlen te zien zijn. Zo heeft het merk verschillende productlijnen ontworpen, zodat er voor ieder interieur een passende beslag is. Dit zijn productlijnen in de stijlen modern, industrieel, klassiek, landelijk, retro en vintage. Binnen deze productlijnen heeft Intersteel, naast deurkrukken, ander aanvullend deurbeslag ontworpen in dezelfde stijl als de deurkruk. Op deze manier creëer je eenheid in je interieur. Het merk biedt ook de optie om je buitendeur te voorzien van SKG inbraakwerend beslag in dezelfde stijl als je binnendeurbeslag. De soorten materiaal, waarvan het deurbeslag is gemaakt, varieert van messing tot geborsteld of gepolijst RVS.

Binnendeurbeslag

Intersteel heeft een groot aanbod van binnendeurbeslag, oftewel deurkrukken, in veel verschillende kleuren en designs. Het merk heeft verschillende lijnen ontworpen, die elk een eigen stijl hebben. Wanneer je gaat voor producten uit dezelfde lijn creëer je eenheid in je interieur. Er zijn vele stijlen en de stijlen lopen erg uiteen, dus er is altijd een design dat binnen je interieur past. Binnen deze lijnen kan je eindeloos combineren en een persoonlijke touch geven aan je binnendeurbeslag.

Deurgrepen

Intersteel ontwerpt en produceert deurgrepen in veel verschillende stijlen, waardoor er voor elk wat wils is. Een deurgreep die perfect in je interieur past. Van minimalistisch en strak tot landelijk en rustiek. Deurgrepen worden veel gebruikt op schuifdeuren en geven een stijlvolle en uitstraling. Deurgrepen worden ook steeds vaker gebruikt op voordeuren en dit creëert een luxe effect.

Schuifdeurbeslag

Een interieurtrend die we steeds vaker voorbij zien komen zijn schuifdeuren. Je kunt met een schuifdeursysteem verschillende ruimtes van elkaar scheiden en daarbij neemt een schuifdeur minder ruimte in dan een normale deur, waardoor een schuifdeur ook heel geschikt is voor kleine ruimtes. Een schuifdeur geeft een sfeervol effect aan je interieur. Intersteel heeft een groot aanbod aan schuifdeurbeslag, namelijk schuifdeurkommen, hef- en schuifdeurbeslag voor schuifpuien en complete schuifdeursystemen. Binnen dit aanbod zijn veel verschillende kleuren en stijlen te zien, namelijk van landelijk tot industrieel.

Het ruime assortiment op het gebied van deurbeslag is bij Boer Staphorst zowel online als in de winkel te verkrijgen.