Hordeuren

Tijdens het zomerseizoen zitten we graag buiten en zetten we in de avond het liefst alle deuren open voor frisse lucht. Het moment dat insecten naar binnen willen vliegen of kruipen. Dé manier om insecten te weren is het plaatsen van een hordeur op maat. Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden?

Ontdek de mogelijkheden

filter en sorteer

Hordeur op maat

Een hordeur is een geweldige, praktische aanwinst voor jouw deuren! Een hordeur laat frisse lucht binnen en tegelijkertijd worden insecten buiten gehouden zonder je uitzicht te verliezen. Onze hordeuren worden op maat gemaakt waardoor deze altijd perfect bij jouw deur passen en aan jouw wensen voldoen. Maar welke soorten hordeuren op maat zijn er nu eigenlijk?

Merken

Wij hebben alleen hordeuren van de beste merken zodat wij jou de perfecte kwaliteit en service kunnen garanderen. Boer Staphorst is Inspiration Dealer van Luxaflex®, met een groot en exclusief assortiment aan horren. Luxaflex® onderscheidt zich van andere merken door hun precieze oog voor detail voor elk op maat gemaakt product. Zo sluiten de producten perfect aan op jouw woning en stijl! Daarnaast zijn de horren van Unilux kwalitatief erg goed, comfortabel in gebruik en onopvallend aanwezig. Unilux werkt continue aan verbeteringen en innovatie waardoor wij jou de beste horren kunnen leveren. Bovendien kunnen de hordeuren en raamhorren van Unilux altijd worden gerepareerd wat de levensduur verlengt! Last but not least kun je ook bij ons terecht voor horren van Schadébo. Een Nederlands bedrijf waar echt vakmanschap hoog in het vaandel staat. Stuk voor stuk kwalitatief goede merken met de beste hordeuren op maat!

Wil jij graag een praktische hordeur die past bij jouw interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? In onze winkel kun je terecht voor een persoonlijk advies en zoeken wij samen met jou de perfecte hordeur uit die past bij jouw wensen!

Bekijk onze openingstijden