Plissé hordeur

In de lente en de zomer wil je graag genieten van frisse lucht in huis. Heerlijk, die tuindeuren open! Zodra jij de deuren open hebt staan, weten insecten ook hun weg naar binnen te vinden. Om deze ongenode gasten buiten te houden, is een plisséhordeur dé perfecte oplossing!

Wat is een plissé hordeur

Een plissé hordeur herken je door het vouwsysteem van het horgaas. Een plissé hordeur opent zich als een schuifdeur. Het gaas vouwt zich vervolgens naar links en/of naar rechts. Deze hordeur neemt dus weinig ruimte in en heeft geen grote draaicirkel. Gebruiksvriendelijkheid ten top! Bovendien veert het gaas mee wanneer je er tegenaan komt. Superveilig dus voor kinderen én voor huisdieren. Het gaas neemt vervolgens weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Daarnaast is de ondergeleider slechts 3 mm hoog waardoor de plisséhordeur ook uitermate rolstoelvriendelijk is. Handig toch?

Maatwerk

Onze plissé hordeuren worden op maat gemaakt waardoor deze altijd perfect bij jouw deur past en aan jouw wensen voldoet. De plissé hordeur is één van de meest populaire items uit de gehele horrencollectie. En dat is niet voor niets! Deze hordeur zorgt ervoor dat jij ongestoord van een heerlijk zomerseizoen kunt genieten. De plissé hordeur is in standaard kleuren verkrijgbaar maar tegen een meerprijs beschikbaar in iedere RAL-kleur. Hierdoor kun jij jouw hordeur perfect matchen met de kleur van jouw deurkozijn. Zo is jouw plissé hordeur niet alleen praktisch maar ook trendy!

Soorten gaas

Meestal wordt jouw plissé hordeur met standaard zwart gaas geleverd. Echter zijn er ook andere soorten gaas mogelijk die wellicht nóg meer aansluiten bij jouw wensen:

  • Heb je hooikoorts? Dan is Poll-tex® gaas perfect voor jouw horren! Dit gaas filtert 90% van de pollen uit de lucht waardoor jij een stuk minder kans hebt op hooikoortsverschijnselen wanneer je lekker in huis zit!
  • Met ClearView heb jij een hor waarvan de draden dunner zijn. Hierdoor verbetert dus het zicht naar buiten en heb je 25% meer ventilatie. Zo houd jij je uitzicht en weer je tegelijkertijd alle insecten!
  • Wanneer zwart gaas niet helemaal bij jouw raamdecoratie past, kun je ook voor grijs gaas kiezen.
  • Vind je horren niet zo stijlvol maar wel praktisch? Je kunt kiezen voor stripe gaas; een decoratief horrengaas waarmee jouw hor een stuk stijlvoller wordt.

De nieuwste modellen

Eén van de beste merken op het gebied van horren is Luxaflex®. De Volare plissé hordeur van dit merk is elegant en wordt op maat voor jou gemaakt. Deze hordeur kan bijna altijd in de dag worden geplaatst en is vrijwel onzichtbaar wanneer je het gaas invouwt. De ketting is voorzien van een witte fluorescerende markering. Zo is de hordeur beter zichtbaar bij schemer. Wel zo veilig! Daarnaast is de plissé hordeur Allure een topper in de collectie van Luxaflex®. Deze deur kan tegen een stootje en is leverbaar als dubbele deur tot wel 2,6 meter breed. Deze plissé hordeur wordt standaard geleverd met een zwarte borstel op de treklijst zodat deze goed aansluit. Bovendien kan de deur op elke gewenste stand blijven staan. Beide plissé hordeuren zijn in iedere RAL-kleur verkrijgbaar. Wij zeggen: doen!

Bijna al onze horren worden op maat gemaakt. Wil jij weten of een plissé hordeur geschikt is voor jouw deur? Kom dan naar onze winkel om de mogelijkheden te bekijken. Graag een afspraak met één van onze adviseurs maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

filter en sorteer