Samen een interieur creëren waar jij je thuis voelt!

Weet jij geen raad met de inrichting van jouw woning en lukt het maar niet om dat ultieme thuisgevoel te creëren? Een compleet interieurontwerp is het antwoord op jouw vragen.

Tijdens een compleet interieurontwerp wordt er meegedacht over de complete inrichting van jouw woning en krijg je een volledig uitgewerkt plan waar je direct mee aan de slag kan. Onze interieurontwerpers vertalen jouw woonwensen door naar een totaalplan om jou dat ultieme thuisgevoel te geven.

Voorbeelden van een compleet interieurontwerp bij onze klanten

Door de jaren heen hebben we al talloze complete interieurontwerpen bij onze klanten mogen uitvoeren. Hieronder vind je een selectie van enkele ontwerpen welke wij hebben uitgevoerd.

Familie André: ‘Een interieuradvies is echt de moeite waard!’

Bekijk hoe een compleet interieurontwerp gaat

Het compleet interieurontwerp kost 500,- euro, na het advies ontvang je een waardebon t.w.v. 500,- euro, die je vervolgens bij besteding vanaf 5000,- euro kan verzilveren op jouw aankopen. Op die manier is jouw advies gratis. Maak hieronder snel jouw afspraak voor een compleet interieurontwerp.

Plan jouw afspraak voor een compleet interieurontwerp

Heb je nog vragen en/of wil je liever direct contact met één van de interieurontwerpers? Neem dan contact op via 0522 - 466800, mail naar [email protected] of loop het ontwerphuis in de winkel binnen.

filter en sorteer