Kantoorkasten

Hoe fijn is het om een opgeruimde werkomgeving te hebben? Een opgeruimd kantoor of opgeruimde werkplek is echt een must. Met een kantoorkast behoud je het overzicht op jouw werkplek. Het is dé ideale oplossing waarin je al jouw spullen en administratie kwijt kunt. Bij Boer Staphorst hebben we verschillende soorten kantoorkasten in onze collectie.

Verschillende soorten kasten

Afhankelijk van jouw kantoorspullen zijn er verschillende soorten kantoorkasten te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een ruimtebesparende kast waarin schuifdeuren zitten of juist een kast met een specifieke indeling  voor al jouw spullen. Daarbij kun je ook de keuze maken tussen een kantoorkast of een archiefkast. Als je het hoort, dan lijken ze aardig op elkaar maar het grote verschil is dat een kantoorkast is voorzien van deuren en een archiefkast een open karakter heeft.

Ontdek ook de bureaus voor op kantoor

Naast de verschillende soorten kasten zijn er ook nog een aantal functionaliteiten waar je aan moet denken bij de aanschaf van een kast. Wij helpen je graag op weg met de volgende aandachtspunten. Denk als eerste na over de beschikbare ruimte in jouw kantoor in verband met het deursysteem. Kies voor vleugeldeuren als je genoeg ruimte hebt om de deuren volledig te openen. Heb je iets minder ruimte? Dan kies je sneller voor een vouwdeur die maar een klein beetje naar buiten wordt geopend. Wil je echt ruimte besparen, dan kies je voor rol- of schuifdeuren.

Afhankelijk van de behoefte van de hoeveelheid opslag die je nodig hebt, kun je zelf de gewenste breedte, diepte en hoogte voor de kast bepalen. Maatwerk bij een kantoorkast is mogelijk. Je leest hier meer over op onze pagina over kasten op maat.

Lees over onze kasten op maat

Hulp van de specialist

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van kantoorkasten. Kom je er zelf nog niet helemaal uit? Onze specialisten helpen jou graag bij het uitzoeken van een kantoorkast die perfect past in jouw kantoor/beschikbare ruimte.

Heb je te maken met maatwerk? Dan is het mogelijk om te kiezen voor onze eigen montageservice. Op deze manier heb je geen enkel omkijken naar de montage van jouw kast en wordt alles voor je geregeld. Wel zo makkelijk bij het plaatsen van een kast onder een schuine wand of in een hoek.

filter en sorteer