Opbergkasten

Ben je het met ons eens dat een kast om jouw spullen in op te bergen eigenlijk onmisbaar is? Met opbergkasten zorg je voor een opgeruimd huis en creëer je rust in jouw interieur. Voor welke ruimte de kast ook bedoeld is, je vindt altijd de juiste opbergkasten voor in jouw huis. Tijd om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Contact opnemen met onze adviseurs

Opbergkast kopen?

Met een opbergkast heb je de perfecte plek om jouw spullen stijlvol en uit het zicht op te bergen. Denk er wel goed om dat de opbergkast goed in de ruimte moet passen en wat de functie van de kast moet gaan zijn. Ben je op zoek naar een opbergkast voor de woonkamer, dan is het leuk om te kiezen voor een kast met (enkele) open vakken. Deze open vakken bieden ruimte aan de woonaccessoires welke je wilt uitlichten. Je interieur wordt direct een stuk gezelliger!

Ben je op zoek naar een opbergkast voor in de keuken? Dan kun je ook kiezen voor een kast met gedeeltelijk open vakken. In de open vakken kun je dan servies plaatsen welke gezien mogen worden. Je kunt er natuurlijk ook kiezen voor een gesloten opbergkast voor rust in de keuken. Het is maar net wat jij wilt.

Opbergkast in je interieur

Het is belangrijk dat de opbergkast(en) bij je interieur passen, je bepaalt dus van tevoren de stijl die de kast moet uitstralen. Ga je voor een industriële look of kies je toch liever voor een landelijke look van de kast? Wanneer je deze wensen in kaart hebt, dan kun je bepalen welke opbergkast dan het beste bij jouw interieur past.

Opbergkasten zijn er in verschillende soorten en maten. Over het algemeen zijn veel opbergkasten gemaakt van kwalitatief hout zoals eikenhout of teak. Kies je voor een houten opbergkast, dan brengt deze sfeer en warmte in huis. Of wat denk je van een metalen opbergkast? Dan creëer je juist weer een stoere look in huis.

Opbergkast op maat

Stijlvol opbergen lukt dus gemakkelijk voor elke woonstijl door de ruime keuze uit handgrepen, lades, afmetingen en stijlen. Je kunt jouw opbergkast geheel op maat laten maken. Dus welke voorkeur je ook hebt, er is altijd een passende oplossing van jouw woonsituatie. Daarnaast zijn opbergkasten ook geschikt voor vele ruimtes, zoals de slaapkamer, de hal en/of woonkamer.

Ontdek de mogelijkheden met onze adviseurs

Opbergkasten bestaan er in vele uitvoeringen. Je kunt zowel qua interieur als exterieur bepaalde keuzes tegen elkaar afwegen. Kies je voor een opbergkast en wil je deze gemonteerd hebben? Dat is bij ons mogelijk! Door middel van onze eigen montageservice heb je zelf geen omkijken meer naar de montage van jouw opbergkast.

Ben je er alleen nog niet helemaal uit welke opbergkast het moet worden? Onze adviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar jouw ideale opbergkast. Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen met één van onze adviseurs?

Neem contact op met de adviseurs

Ontdek een selectie van het assortiment

filter en sorteer