Eetkamerbank

Resultaten 1-16 van 32

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 32

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Een absolute musthave van dit moment is de eettafelbank. Deze mag volgens de laatste interieur trends absoluut ontbreken in jouw interieur! Welke woonstijl je ook hebt, voor ieder interieur vind je bij ons de perfecte eetkamerbank. Plaatst er een als echte eyecatcher in de keuken. Wanneer het eetgedeelte in de woonkamer is, doe je er goed aan om voor een bank in dezelfde kleur en materiaalsoort te kiezen. Zo creëer een prachtige inrichting met rust en eenheid! 

Meer comfort én zitruimte

De eettafelbank zorgt niet alleen voor een geweldige uitstraling, maar ook nog eens voor meer comfort en meer zitplaatsen. Dit is perfect wanneer je een groot gezin hebt, of veel vrienden en familieleden hebt waarmee je regelmatig gezellig een hapje eet. Wat dacht je van een spelletjesavond, gewoon aan de keukentafel, waarbij je fijn kunt zitten op een comfortabele eettafelbank. Het is een heerlijke plek om te zitten, perfect om de dagen die je thuiswerkt daar door te brengen. Laptop erbij en werken maar!

De perfect eettafelbank

De eettafelbanken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, 2-zitters of 3-zitters. Wanneer jouw eettafel meer dan 2 meter lang is, heb je een 3-zits eettafelbank nodig. Wanneer je een kleinere tafel hebt, voor vier personen, is een 2-zits eettafelbank groot genoeg. Daarnaast kun je kiezen voor een bank met of zonder rugleuning en heb je de keuze tussen wel of geen armleuning. Wanneer je voor comfort wilt gaan, kun je het beste kiezen voor een eettafelbank met rug- en armleuning. Een gezin met kinderen doet zijn voordeel met een eetkamerbank zonder rug- en armleuning. De kids kunnen daardoor lekker bewegen en zich makkelijk en snel verplaatsen. Hoe groot je tafel ook is, met een eettafelbank wordt het extra gezellig!

Een bank zonder zorgen

Boer Staphorst doet er alles aan om er voor te zorgen dat jij zorgeloos van je eettafelbank kunt genieten. Ga voor optimaal gemak en kies voor de All in House Service. Dan weet je zeker dat je 5 jaar lang gegarandeerd bent van hulp bij eventuele calamiteiten bij jouw bank en/of fauteuil. Deze service gaat dan verder waar de normale fabrieksgarantie ophoudt.

Ontdek de All in House service

Wil jij graag een eettafelbank kopen? Kom proefzitten in onze ruime showroom en krijg persoonlijk advies van onze woonspecialisten.

Bekijk de openingstijden