Onze banksoorten

Het uitzoeken van een nieuwe bank is geen gemakkelijke keuze: banken zijn er immers in verschillende materialen en uitvoeringen. Bekijk de praktische eigenschappen en voordelen van onze verschillende soorten banken. Dat maakt het uitzoeken van een nieuwe bank een stukje gemakkelijker!

Materiaalsoorten

De keuze voor het materiaal van de bank is een persoonlijke overweging. Een bank moet passen in uw thuissituatie; bij de mensen en eventueel de dieren die gebruik maken van uw bank. Alle materialen hebben hun eigen voor- en nadelen.

Stoffen banken

Een stoffen bank heeft als voordeel dat de zachtheid nét even dat stukje extra comfort geeft waar u aan toe bent wanneer u thuiskomt. Zo kunt u even heerlijk wegzakken na een lange werkdag. Onze stoffen banken beschikken over allerlei opties, zoals heerlijke relaxfuncties, inklapbare armsteunen en comfortabele hoofdsteunen. Daarnaast is een stoffen bank in elke denkbare stijl verkrijgbaar. Zo is er voor elk interieur een passende bank. De banken van vtwonen zijn bijvoorbeeld zulke stoffen banken waar u heerlijk in kunt wegzakken na een lange werkdag.

Ontdek onze stoffen banken online!

Leren banken

Een leren bank straalt meer luxe en elegantie uit dan een stoffen bank. Leer gaat over het algemeen langer mee en staat, met zijn tijdloze karakter, garant voor jarenlang plezier! Op een leren bank kunt u gemakkelijk vlekken verwijderen en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. In onze winkel hebben we banken in onder andere cowboyleder en runderleder. Kies voor stoere zwarte bank en creëer een industriële look!

Bekijk alle leren banken online!

Vormgeving

Naast de verschillende mogelijkheden in kleuren en materialen kunt u ook een keuze maken in de vormgeving van de bank. Kies bijvoorbeeld voor een hoekbank wanneer u de ruimte in uw woonkamer optimaal wilt benutten. Of ga voor de stoere Rodeo bank van BePureHome, lekker languit op de bank luieren en je favoriete boek uit lezen. Wil je liever een eye-catcher? Ga voor de Chester Sofa van Dutchbone, verkrijgbaar in meerdere kleuren!

Comfort

De uitstraling van een bank speelt een grote rol, maar niet minder belangrijk is dat hij comfortabel zit. Het comfort van een bank is echter per persoon verschillend. Dit komt doordat iedereen op een andere manier de bank gebruikt. Door deze persoonlijke voorkeur is het belangrijk dat de bank voor de aankoop eerst uitgeprobeerd wordt. Gelukkig kunt u bij Boer Staphorst proefzitten en dit mag u zo lang doen als u wilt!

Welke bank past bij jou?

De bank bepaalt grotendeels hoe de rest van de inrichting eruit komt te zien en is een belangrijk middelpunt in de inrichting. Daarnaast brengen we er heel wat uurtjes op door. Maar wanneer kiest u voor welke bank? In onze blog over de bank vinden die bij u past, lichten we verschillende soorten banken voor u uit. Hopelijk maakt dat uw keuze voor een bank een stukje gemakkelijker zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben!

Neem een kijkje in onze winkel & ervaar de verschillende mogelijkheden!
Zo kunt u zelf ondervinden wat u het fijnst vindt en de juiste keuze maken bij de aankoop van een bank. Wanneer u vragen heeft of ergens niet helemaal uitkomt, dan staat er altijd iemand klaar om u verder te helpen.

Ontdek onze openingstijden

filter en sorteer