Relaxfauteuils

Prijzen kunnen variëren op basis van samenstelling, kleur- en stofkeuze.

16 Resultaten

per pagina

16 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Wil je voor het ultieme ontspanningsmoment gaan? Kies dan voor een relaxfauteuil. Voor iedereen is er de gewenste relax. Een relaxfauteuil is, zoals de naam ook al doet vermoeden, speciaal ontworpen om ultiem in te kunnen relaxen. De fauteuil heeft meer functionaliteiten dan een fauteuil en volledig naar eigen wens samen te stellen.

Relaxfauteuil of relaxstoel

Een relaxfauteuil, ook wel relaxstoel genoemd, geeft jou in elke positie een uitstekend zitcomfort. Want een verkeerde houding aannemen, kan funest zijn voor jouw nek, rug en schouders. In een relaxstoel is dit niet het geval, deze stoel zorgt ervoor dat de natuurlijke vorm van jouw lichaam zo optimaal mogelijk wordt ondersteund. De meeste modellen zijn uit te breiden met enkele elektrische verstelbare opties. Dit kan door middel van onder andere een handige afstandsbediening. Het is ook mogelijk dat de fauteuil is voorzien van een manueel verstelbaar relaxmechanisme. Hiermee kun je de fauteuil in diverse zit- en/of ligstanden aanpassen.

De ideale relaxfauteuil voor jou

Wat is voor jouw het gewenste zitcomfort en welke stijl spreekt jou het meest aan? Het is eigenlijk heel simpel, want je kunt jouw ideale relaxfauteuil geheel naar eigen wens samenstellen. Dit kan eenvoudig door de keuze uit materialen, kleuren en stijlen. Ben je op zoek naar een moderne uitstraling voor in jouw interieur? Dan zit je met een leren relaxfauteuil wel goed, het voelt namelijk lekker zacht en stevig aan. Daarentegen straalt een stoffen relaxstoel meer warmte uit in de kamer. Daarbij vind je bij ons veel relaxfauteuils met een verstelbaar hoofd- en voeteneind, zodat je bijna helemaal gestrekt kunt liggen in jouw relaxstoel.

Een chromen onderstel geeft jouw relaxfauteuil een luxueuze uitstraling aan de kamer, zoals de relaxfauteuils van Gealux. De relaxfauteuils van Gealux zijn geheel op maat te verkrijgen in drie verschillende uitvoeringen; small, medium en large wat variërend is voor het rug- en zitgedeelte. De modellen zijn eenvoudig af te stellen op jouw gewicht en lengte. Of kies voor de optie om de stoel uit te breiden met extra opties en creëer een functionele sta-op stoel. Onze adviseurs helpen je graag verder bij het kiezen van de geschikte fauteuil voor jou. Ervaar het zitcomfort en kom proefzitten in onze winkel.