Raambeslag

Een raam is zonder raambeslag niet compleet. Het maakt jouw raam helemaal af, een finishing touch voor het interieur. Het merk Intersteel laat zien dat raambeslag van hoge kwaliteit geen afbreuk hoeft te doen aan het uiterlijk ervan. Door raambeslag in een mooi design uit te brengen, weten ze zich te onderscheiden van concurrenten. Laat je inspireren!

Producten van hoge kwaliteit

Het is erg van belang dat het raambeslag van goede kwaliteit is. De afwerking en de bewegende delen moeten dan ook ontzettend sterk zijn, zodat er ook op lange termijn amper sprake is van slijtage. Om er voor te zorgen dat het raambeslag aan deze hoge kwaliteit voldoet, worden er intensieve kwaliteitstests uitgevoerd. Doordat Intersteel ervan overtuigd is dat zij de beste kwaliteit leveren, bieden ze een functionaliteitsgarantie van 10 jaar aan. Het raambeslag van Intersteel is ISO 9001 gecertificeerd en de diverse onderdelen beschikken over een SKG-keurmerk voor inbraakwerendheid.
Intersteel beschikt over een ruim assortiment met onder andere binnendeurbeslag, deurgrepen, raambeslag, meubelbeslag, schuifdeurbeslag, veiligheidsbeslag en accessoires. Alle producten zijn tijdloos, modern en stijlvol en zijn ontworpen met als uitgangspunt dat het de finishing touch moet zijn van elk interieur.

De beschikking over een ruim assortiment

Het merk Intersteel koppelt moderne technologie aan luxe en modern design. Het ruime assortiment, beschikt dan ook over verschillende productlijnen, met ieder een andere stijl. Zo weet je zeker dat je voor jouw interieur het perfecte beslag zult vinden. De productlijnen hebben de volgende stijlen: modern, industrieel, klassiek, landelijk, retro en vintage. De soorten materiaal, waarvan het deurbeslag is gemaakt, varieert van messing tot geborsteld of gepolijst RVS.
Intersteel maakt raambeslag in de vorm van raamkrukken. Om eenheid te creëren in je woning en om je woning compleet te maken, kan je kiezen voor raamkrukken die passen bij je deurkrukken. De raamkrukken zijn ontworpen voor draaikiepramen. De raamkrukken zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende materialen en designs. Zo vind je altijd een deurkruk die past bij je interieur.

Het ruime assortiment op het gebied van raambeslag is bij Boer Staphorst zowel online als in de winkel te verkrijgen.

Resultaten 1-16 van 20

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 20

Pagina
per pagina
filter en sorteer