Raamhorren

Een raamhor is ideaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. Je kunt dus perfect je huis luchten zonder dat je last hebt van deze insecten. Want raamhorren zijn bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossingen om insecten te weren uit jouw huis. Afhankelijk van het type kozijn, inbouwruimte en persoonlijke smaak is er voor ieder raam een bijpassende hor te vinden. Zo kun je altijd zorgeloos genieten van frisse lucht met een hor voor het raam!

Ontdek de mogelijkheden

filter en sorteer

Raamhor op maat

Een raamhor is een geweldige, praktische aanwinst voor jouw deuren! Een hor voor jouw ramen laat frisse lucht binnen en tegelijkertijd worden insecten buiten gehouden zonder je uitzicht te verliezen. Onze raamhorren worden op maat gemaakt waardoor deze altijd perfect bij jouw raam en kozijn passen. Maar welke soorten raamhorren op maat zijn er nu eigenlijk?

Merken

Wij hebben alleen raamhorren van de beste merken zodat wij jou de perfecte kwaliteit en service kunnen garanderen. Boer Staphorst is Inspiration Dealer van Luxaflex®, met een groot en exclusief assortiment aan horren. Luxaflex® onderscheidt zich van andere merken door hun precieze oog voor detail voor elk op maat gemaakt product. Zo sluiten de producten perfect aan op jouw woning en stijl! Daarnaast zijn de horren van Unilux kwalitatief erg goed, comfortabel in gebruik en onopvallend aanwezig. Unilux werkt continue aan verbeteringen en innovatie waardoor wij jou de beste horren kunnen leveren. Bovendien kunnen de hordeuren en raamhorren van Unilux altijd worden gerepareerd wat de levensduur verlengt! Last but not least kun je ook bij ons terecht voor horren van Schadébo. Een Nederlands bedrijf waar echt vakmanschap hoog in het vaandel staat. Stuk voor stuk kwalitatief goede merken met de beste raamhorren op maat!

Wil jij graag praktische raamhorren die passen bij jouw interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? In onze winkel kun je terecht voor een persoonlijk advies en zoeken wij samen met jou de perfecte raamhorren uit die passen bij jouw wensen!

Bekijk onze openingstijden