Horren draaikiepraam

Heerlijk en ongestoord genieten van frisse lucht; daar zorgt een hor voor! De raamhorren worden op maat gemaakt zodat deze perfect aansluiten bij jouw draaikiepraam en matchen met je interieur. Een hor voor jouw draaikiepraam heeft allerlei voordelen. Nieuwsgierig geworden?

Maatwerk voor jouw draaikiepraam

Goede ventilatie draagt bij aan een gezond leefklimaat in huis. Bovendien is het heerlijk om op een zonnige dag of in een zwoele nacht je raam open te hebben. Met een draaikiepraam gaat dat extra makkelijk. Het enige wat we dan niet zo prettig vinden, zijn insecten die naar binnen willen kruipen of vliegen. Een hor voor jouw draaikiepraam is hier de perfecte oplossing voor. Dit zijn de mogelijkheden voor een draaikiepraam:

  • Inzet- of voorzethor
  • Rolhor

Inzet- of voorzethor

Een inzethor wordt tussen het kozijn gemonteerd. Hierbij is het niet nodig om te schroeven of boren. Daarom zijn deze horren uitermate geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. Daarnaast kan ook een voorzethor voor een draaikiepraam worden gemonteerd. Deze wordt op het kozijn gemonteerd. Beide horren zijn dus ideaal voor draaikiepramen!

Bekijk onze inzethorren

Rolhor

Een rolhor wordt eveneens gemonteerd in je raamkozijn. Rolhorren zijn er met een horizontale lijst die je van boven naar beneden beweegt. De horren zijn er ook met een verticale lijst die je van rechts naar links beweegt. Jouw rolhor wordt altijd op maat gemaakt zodat deze altijd perfect matcht met jouw draaikiepraam!

Bekijk onze rolhorren

Soorten gaas

Meestal wordt de hor voor jouw draaikiepraam met standaard zwart gaas geleverd. Echter zijn er ook andere soorten gaas mogelijk die wellicht nóg meer aansluiten bij jouw wensen:

  • Heb je hooikoorts? Dan is Poll-tex® gaas perfect voor jouw horren! Dit gaas filtert 90% van de pollen uit de lucht waardoor jij een stuk minder kans hebt op hooikoortsverschijnselen wanneer je lekker in huis zit!
  • Met ClearView heb jij een hor waarvan de draden dunner zijn. Hierdoor verbetert dus het zicht naar buiten en heb je 25% meer ventilatie. Zo houd jij je uitzicht en weer je tegelijkertijd alle insecten!
  • Wanneer zwart gaas niet helemaal bij jouw raamdecoratie past, kun je ook voor grijs gaas kiezen.
  • Vind je horren niet zo stijlvol maar wel praktisch? Je kunt kiezen voor stripe gaas; een decoratief horrengaas waarmee jouw hor een stuk stijlvoller wordt.

Horren en raambekleding

Door jouw horren meteen met stijlvolle raambekleding te matchen, creëer je een mooie eenheid in jouw woning. Zo zijn raamhorren perfect te matchen met bijvoorbeeld rolgordijnen, plissé gordijnen of jaloezieën. Onze adviseurs staan klaar om jou te helpen met het maken van de perfecte combi!

Bekijk onze raamdecoratie

Denk je dat één van deze horren dé ideale oplossing is voor jouw draaikiepraam? Onze adviseurs helpen jou graag om de perfecte raamhor samen te stellen. Nog meer inspiratie nodig? In onze winkel kun je de mogelijkheden rustig bekijken. Tot snel?

filter en sorteer