Inzethor

Heerlijk genieten van frisse lucht in huis terwijl je beschermd bent tegen insecten? Je kunt ongestoord jouw ramen opzetten met een op maat gemaakte inzethor. Deze hor bedekt jouw raam het gehele jaar door. Zo kun jij het raam open zetten op elk gewenst moment van de dag. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Plissé inzethor

De plissé inzethor is een strak vormgegeven hor met het bekende gevouwen gaas. In combinatie met de plissé hordeur zorgt de plissé inzethor voor een eenheid in huis. Het gevouwen gaas sluit de opening goed af en blijft netjes op zijn plaats. Het gaas is zwart en reflecteert niet waardoor jouw uitzicht optimaal blijft. De hor kan worden geplaatst zonder te boren of te schroeven; de inzethor wordt eenvoudig in het kozijn geklemd en is altijd uitneembaar. Het gaas bedien je door van links naar rechts te schuiven. Andersom is uiteraard ook mogelijk! Het frame is eenvoudig uit het kozijn te verwijderen; ideaal met schoonmaken. Zo kun je jouw ruimte ventileren zonder dat er vervelende insecten binnen komen!

Vaste inzethor

Heb jij een draaikiepraam? Een vaste inzethor is bij uitstek geschikt voor dit type raam! Het raam kan moeiteloos worden geopend en gesloten met de inzethor. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het slimme trekflapje zorgt ervoor dat jij de hor er binnen no time uit kunt pakken. Bovendien is de montage snel en eenvoudig. De hor is in diverse standaard kleuren leverbaar. De hor helemaal laten matchen met jouw kozijnen? De inzethor is in alle RAL-kleuren verkrijgbaar zodat deze volledig voldoet aan jouw wensen!

Inzetrolhor

De inzetrolhor combineert de gemakken van een inzethor en een rolhor. Ook deze hor wordt in jouw kozijn geklemd zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden. De inzetrolhor is speciaal voor draaikiepramen met een kozijn van kunststof, hout of aluminium ontwikkeld. De hor wordt standaard met zwart gaas geleverd maar er zijn ook andere praktische en stijlvolle opties. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn?

Soorten gaas

Meestal wordt jouw inzethor met standaard zwart gaas geleverd. Echter zijn er ook andere soorten gaas mogelijk die wellicht nóg meer aansluiten bij jouw wensen:

  • Heb je hooikoorts? Dan is Poll-tex® gaas perfect voor jouw horren! Dit gaas filtert 90% van de pollen uit de lucht waardoor jij een stuk minder kans hebt op hooikoortsverschijnselen wanneer je lekker in huis zit!
  • Met ClearView heb jij een hor waarvan de draden dunner zijn. Hierdoor verbetert dus het zicht naar buiten en heb je 25% meer ventilatie. Zo houd jij je uitzicht en weer je tegelijkertijd alle insecten!
  • Wanneer zwart gaas niet helemaal bij jouw raamdecoratie past, kun je ook voor grijs gaas kiezen.
  • Vind je horren niet zo stijlvol maar wel praktisch? Je kunt kiezen voor stripe gaas; een decoratief horrengaas waarmee jouw hor een stuk stijlvoller wordt.

Horren en raambekleding

Door jouw horren meteen met stijlvolle raambekleding te matchen, creëer je een mooie eenheid in jouw woning. Zo zijn raamhorren perfect te matchen met bijvoorbeeld rolgordijnen, plissé gordijnen of jaloezieën. Onze adviseurs staan klaar om jou te helpen met het maken van de perfecte combi!

Bekijk onze raamdecoratie

Bijna al onze horren worden op maat gemaakt. Wil jij weten of een inzethor geschikt is voor jouw raam? Kom dan naar onze winkel om de mogelijkheden te bekijken. Graag een afspraak maken met één van onze adviseurs? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

filter en sorteer