Kom jij ook naar de beurs Wonen & Co?

Yessssss, ook dit jaar staan we weer op de woonbeurs Wonen & Co in Martiniplaza Groningen. Dé beurs in het vroege voorjaar voor woonliefhebbers uit Noord-Nederland. Jaarlijks goed voor zo’n 45.000 bezoekers waarbij je op de beurs de trends voor het nieuwe jaar op interieurgebied kunt ontdekken.

Wonen & Co

Wat kun je van ons verwachten?

Op de beurs maak je kennis met Boer. dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland. In de stand van Boer Staphorst beleef je optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. De inrichting van de stand is een kleine weergave van het grote aanbod in onze veelzijdige winkel. Je kunt er dus van alles zien, van onder andere behang tot vloeren en van verlichting tot woondecoratie.

Wonen & Co

Klein; dat komt in ons woordenboek niet voor dus zullen we de hoogte in gaan. In onze 4 meter hoge stand vind je een presentatie van leuke producten uit onze winkel van diverse afdelingen. Breng bovendien je stem uit op één van de geselecteerde producten en maak kans om het leuke item te winnen. Aan de binnenkant van de stand laten we twee gezichten zien. De ene kant heeft meer een tuinkarakter, aan de andere kant staat Scandinavisch wonen van het merk Bolia centraal. Je ontdekt in onze stand de nieuwste producten en interieurtrends. Ook wordt op onze stand gratis interieuradvies gegeven door onze styliste Sharon.

Lees verder & boek jouw gratis interieuradvies op Wonen & Co >

Wonen & Co

Zet jij hem ook in de agenda?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 maart is de beurs Wonen & Co in Martiniplaza Groningen:
Donderdag 12 maart: 13.00 – 22.00 uur
Vrijdag 13 maart: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 14 maart: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 15 maart: 10.00 – 18.00 uur

Uit respect voor de zondagsrust zijn wij zondag 15 maart niet aanwezig, maar onze stand kun je dan uiteraard wel komen bewonderen. Want in onze stand valt genoeg te beleven en vind je de laatste trends & wooninspiratie. Kortom, genoeg redenen om één van deze dagen eens naar de beurs te gaan! We verwelkomen jullie graag in onze stand! Zien we jullie dan?

De foto’s zijn een sfeerimpressie van onze stand van vorig jaar! Echter laten we dit jaar een heel ander soort stand zien!

Wonen & Co

2 reacties

 1. annie - we kyken echt graag naar de nieuwe trends dit jaar maar of ik kom weet ik nog niet de prys he het word elk jaar duurder

  • Danique Pierik - Goedemiddag,

   We laten op onze website en social media sowieso een terugblik zien naar de beurs en de trends als de beurs Wonen&Co is geweest! Klopt, er moet inderdaad voor de beurs betaald worden. Helaas gaan wij niet over deze prijs en hebben wij daar geen invloed op. Zou leuk zijn als we u wel op onze stand kunnen verwelkomen!

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *