We staan weer op de beurs: Wonen & Co!

Het is bijna zover; dan staan we weer op de beurs Wonen & Co in Martiniplaza Groningen. Dé beurs in het vroege voorjaar voor woonliefhebbers uit Noord-Nederland. Jaarlijks goed voor zo’n 45.000 bezoekers waarbij je op de beurs de trends voor het nieuwe jaar op interieurgebied kunt ontdekken.

Wonen & Co

Wat kun je van ons verwachten?

Op de beurs maakt men ook kennis met Boer. dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland. In de stand van Boer Staphorst beleef je optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. De inrichting van de stand is een kleine weergave van het grote aanbod in onze veelzijdige winkel. Je kunt er dus van alles zien, van onder andere behang tot vloeren en van verlichting tot woondecoratie.

Winkelpresentatie stylistes

In onze stand vind je vijf verschillende huisjes gemaakt van een stalen frame. Deze huisjes zullen in verschillende kleurstijlen/-thema’s worden ingericht. Welke stijlen dit zijn, dat mag je natuurlijk zelf komen ervaren in de stand. In ieder geval worden de huisjes ingericht met een selectie producten uit onze winkel waarbij je de verscheidenheid van onze winkel ziet. Daarnaast wordt er door onze styliste Francien interieuradviezen gegeven. Zit je met een woonvraag en wil je daar graag antwoord op? Schuif dan gezellig bij haar aan, zodat zij je kan helpen met je woonvraag.

Vraag zelf een interieuradvies aan bij ons in de winkel >

Zet in de agenda!

Van donderdag 14 t/m zondag 17 maart is de beurs Wonen & Co in Martiniplaza Groningen:
Donderdag 14 maart: 13.00 – 22.00 uur
Vrijdag 15 maart: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 16 maart: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 17 maart: 10.00 – 18.00 uur

Uit respect voor de zondagsrust zijn wij zondag 17 maart niet aanwezig, maar onze stand kun je dan uiteraard wel komen bewonderen. Want in onze stand valt genoeg te beleven en vind je de laatste trends & wooninspiratie. Kortom, genoeg redenen om één van deze dagen eens naar de beurs te gaan! Je kunt ons vinden op standnummer 421. Zien we jullie dan?

Hieronder een foto van een deel van onze stand vorig jaar!

Terugblik Wonen & Co

2 reacties

 1. Arend Pluim - Heel veel bewondering heb ik voor jullie zaak (bedrijf) wat jullie met elkaar hebben opgebouwd ondanks de concurrency van Gamma enz.

  Ik weet nog goed hoe het in het begin allemaal was , het was in 1973 toen bouwde wij een nieuwe woning in Wanneperveen en opa boer
  bracht ons met een oud busje wastafels wc bad enz. allemaal groen de kleur uit die tijd . Opa moest het allemaal nog eens kunnen zien wat het allemaal is geworden ook door jullie doorzettingsvermogen .

  Van onze kant heel veel bewondering voor jullie , ga zo door .

  • Danique Pierik - Goedemorgen Arend,

   Bedankt voor deze leuke reactie! Dit doet ons erg goed, we proberen tenslotte elke klant tevreden naar huis te laten gaan. Wat leuk om te horen dat u al zo lang vaste klant bent bij Boer en al die tijd trouw bent gebleven. U gaat dus al geruime tijd terug met Boer Staphorst.

   Nogmaals dank voor de blijk van uw waardering! En tot ziens in onze winkel.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *