Behang

Met behang is iedere kamer om te toveren in de gewenste stijl. Behang in een bijpassende interieurkleur maakt de gewenste stijl compleet of gebruik een opvallend dessin en uw wand wordt een blikvanger in huis.

Bij Boer Staphorst hebben we genoeg keus als het gaat om behang. Voor zowel een kinder- als woonkamer hebben wij een ruime collectie van bekende merken. In onze winkel vind je een uitgebreide afdeling met vele voorbeelden, voorraad en héél veel collectieboeken waaruit je kan bestellen.

Kijk mee op onze behangafdeling >

Painted memories – Dutch Wallcoverings
De Painted Memories collectie van Dutch Wallcoverings brengt het Nederlandse landschap, de bloem en de potpourri-schilderkunst weer tot leven en geeft je de mogelijkheid om deze stukken aan de wand te plakken! Elke muurschildering heeft een textieleffect, om het net een beetje meer realisme en charme te geven. Oude schilderijen als de nachtwacht zijn terug te vinden in de collectie. Geef je de voorkeur aan schilderijen in een lijst? Het unieke aan deze collectie is, dat het ook de mogelijkheid biedt om een fotobehang te laten maken met een mooie sierlijst erom heen! Bekijk hier de collectie van Painted Memories >

Fotobehang
Fotobehang is écht even iets anders dan gewoon behang. Het is een creatieve en unieke oplossing om de muren weer in een nieuw jasje te steken. Kies voor een foto van prachtige bloemen, of geniet dagelijks van een uitzicht op zee. Met een foto over de hele wand creëer je heel gemakkelijk een hele andere sfeer in welke ruimte dan ook! Bekijk hier de collectie fotobehang van BN Wallcoverings >

Fotobehang

Onze behangmerken

BN Walls
BN Walls ontwerpt en produceert wandbekleding, biedt een breed assortiment en levert aan klanten over de hele wereld. BN Walls levert de perfecte wandbekleding die overal de juiste sfeer creëert. Laat je inspireren door het brede assortiment van BN Walls. Kom ook eens langs in onze winkel om het volledige assortiment van dit mooie merk bekijken!

Bekijk het behang van BN Walls >

Eijffinger
Bij Boer Staphorst hebben we een ruime collectie behang van het bekende merk Eijffinger. Een merk dat ieder jaar trendsettende behangcollecties in eindeloos veel verschillende stijlen ontwikkelt. Met de prachtige behangcollecties van Eijffinger hebben we de mogelijkheid al het moois van buiten, mee naar binnen te nemen.

Eijffinger Eijffinger

Bekijk het behang van Eijffinger >

Pip Studio
Pip Studio heeft in samenwerking met Eijffinger een unieke collectie behang ontwikkeld. In het behang zien de we kenmerkende stijl van Pip Studio, met de onbetwistbare kwaliteit van Eijffinger. De collectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt.

pip pip

Bekijk het behang van Pip Studio >

Rivièra Maison
De behangcollecties van Rivièra Maison zijn rustiek en eigentijds en creëren dat warme gevoel van thuis, waar je ook bent. Hiermee kunt je het huis een prachtige sfeer geven. Denk aan sterke canvas prints, avontuurlijke atlaskaarten of nostalgische fotocollages.

Riviera Maison Riviera Maison

Bekijk het behang van Rivièra Maison >

Onze service
Zoekt u een bepaalde kleur, dessin of merk, vraag ernaar bij onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg. In overleg is het mogelijk om collectieboeken te lenen, zodat u er thuis rustig door heen kunt bladeren. En op al het voorraadbehang ontvangt u altijd 20% korting! Kortom, vele voordelen.

Kom eens langs in onze winkel. Onze specialisten helpen je graag!

Bekijk hier onze openingstijden >

Inspiratie behang blogs

De Eijffinger Masterpiece collectie: eeuwenoude meesters met verfijnde details. Geïnspireerd op de schilderijen uit het…

Ook in 2018 is de botanische woontrend niet weg te denken! We halen…

Kurkbehang is terug van weggeweest in een nieuw, modern jasje. Kurk op de…

Bekijk meer woonblogs >