ESTAhome

Bij Boer Staphorst hebben we trendy behang van het bekende interieur modemerk ESTAhome. De behangcollecties worden altijd volgens de laatste trends samengesteld. Zo bent u altijd verzekerd van hippe wanddecoratie voor elke kamer in huis.

Altijd verzekerd van hippe wanddecoratie
ESTAhome biedt een brede collectie prachtige en gezellige behangcreaties voor elke kamer in huis. Of u nu op zoek bent naar stoer houten behang, modern zwart wit behang of lief behang met bloemetjes: met ESTAhome vindt u alles om uw huis compleet te maken!

Al onze behangmerken >

Nét echt! 
Een uniek en stoere houten muur maak je gemakkelijk met het behang van ESTAhome. Of creëer een industrieel interieur: een echte trend op dit moment met vliesbehang van lichtgrijze roestige, metalen platen. Lekker ruw, robuust en onafgewerkt.

image-2016-11-08 (3)  136.4.04(1)

Brooklyn Brigde
Bekijk de stoere behangcollectie van ESTAhome: Brooklyn Brigde. Een collectie geïnspireerd door het stadsleven, de charme van oude pakhuizen en de woontrends van nu. De naam Brooklyn Brigde is daarom zo toepasselijk: een stadsdeel van New York, op dit moment één van de hipste wijken in de wereld!

Bekijk de behangcollectie Brooklyn Brigde >

behang kopen  139.1.04

Voor alle leeftijden
ESTAhome heeft passend behang voor elke leeftijd. Van zoet en lief behang voor de kinderkamer, tot stoer behang voor de jongenskamer. Gaat u voor een basic kleur? Of voor een motiefje? De keuze voor behang is enorm en dat maakt het uitzoeken van behang niet altijd even makkelijk. In de winkel helpen onze medewerkers u graag verder.

Laat u vooraf inspireren door de onderstaande fotogallerij met behang in uiteenlopende stijlen. 

1.06  139.1.02

Bekijk ook ons behang van Eijffinger >

Meer weten over deze hippe behangcollecties van ESTAhome? Kom langs in onze winkel!

Behanginspiratie

Nieuw van het merk ESTAhome is de behangcollectie Brooklyn Bridge. De collectie is…

-

Denim is nog altijd modieus, comfortabel en populair over de hele wereld. BN…

Meer wooninspiratie >