Fotobehang

Ga voor een echte eyecatcher in huis met fotobehang van BN Wallcoverings. Laat u verrassen door de No Limits collectie met voorbeeldfoto’s in allerlei sferen of maak uw wand echt persoonlijk met een eigen foto. Verkrijgbaar bij Boer Staphorst.

Fotobehang

Fotobehang is écht even iets anders dan gewoon behang. Het is een creatieve en unieke oplossing om uw muren weer in een nieuw jasje te steken. Of u nou kiest voor een prachtige foto van Kate Moss of een uitzicht over New York: met een foto over de hele wand heeft u gelijk een hele andere sfeer in de gewenste kamer.

fotobehang No Limits BN Wallcoverings

Geen standaard motieven

Fotobehang is op elke muur toe te passen: of het nu gaat om de muren van de slaapkamer of van een kantoor. Het fijne van fotobehang is dat je geen rekening hoeft te houden met standaard motieven. Als een gewenst motief niet verkrijgbaar is, kun je deze eenvoudig namaken door middel van een digitale print op fotobehang. Kortom, met fotobehang kunt u al uw creatieve interieurwensen waarmaken!

Afbeeldingen in allerlei sferen

Bij Boer Staphorst hebben we een veelheid aan afbeeldingen in allerlei sferen van BN Wallcoverings. Van kinderbehang met Disney figuren, kunst van Van Gogh, tot prachtige landschappen op elk gewenst formaat. Ook is het mogelijk om met een eigen foto uw wand te bekleding, voor een écht persoonlijk resultaat.

fotobehang No Limits BN Wallcoverings

Bekleed de gehele ruimte met fotobehang van bijvoorbeeld een landschap voor een rustgevende sfeer. Ook mooi is om een focuspunt te creëren in het interieur door één wand te bekleden met het behang. Wat dacht u van het onderstaande idee met een foto van Kate Moss: opvallend en uniek.

fotobehang No Limits BN Wallcoverings

Voordelen materiaal fotobehang

Fotobehang is afwasbaar, lichtbestendig en verkleurd dus niet. Daarnaast zijn er geen plakranden zichtbaar, waardoor het lijkt alsof de foto uit één stuk bestaat. Bovendien is er bij fotobehang van BN Wallcoverings een non woven ondergrond gebruikt. Hierdoor is het behang eenvoudig te plakken, en heeft u altijd een schitterend eindresultaat op uw muur.

Meer over ons behang >

fotobehang No Limits BN Wallcoverings

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ons fotobehang? Onze specialisten helpen u graag verder met tips en advies. Kom langs in onze showroom! 

Bekijk onze openingstijden >