Fotobehang

Wil je eens een keer wat anders aan de muur? Met fotobehang heb je in no-time een hele nieuwe look in jouw interieur. Van jouw muur maak je dan in een handomdraai een eyecatcher. Laat je verrassen bij Boer Staphorst van de soorten fotobehang die bij ons verkrijgbaar zijn. Je vindt verschillende soorten foto’s in verschillende sferen of je maakt jouw wand pas echt persoonlijk met een eigen foto.

Profiteer van maandag 2 september t/m zaterdag 28 september 2019 van maar liefst 15% korting op alle Wallpowers!

Fotobehang

Fotobehang is écht even iets anders dan gewoon behang. Het is een creatieve en unieke oplossing om de muren in huis weer in een nieuw jasje te steken. Of je nu kiest voor een prachtige foto van bijvoorbeeld Kate Moss of een uitzicht over New York, met een foto over de hele wand heb je gelijk een hele andere sfeer in de door jouw gekozen kamer.

Fotobehang Eijffinger Stature 382600

Geen standaard motieven

Fotobehang is op elke muur toe te passen: of het nu gaat om de muren van de slaapkamer of van een kantoor. Het fijne van fotobehang is dat je geen rekening hoeft te houden met standaard motieven. Als een gewenst motief niet verkrijgbaar is, kun je deze eenvoudig namaken door middel van een digitale print op fotobehang. Kortom, met fotobehang kun je al jouw creatieve interieurwensen waarmaken & kun je elke gewenste print op jouw muur krijgen!

Eijffinger fotobehang

Afbeeldingen in allerlei sferen

Bij Boer Staphorst hebben we een veelheid aan afbeeldingen in allerlei sferen van o.a. BN Wallcoverings en Eijffinger. Van kinderbehang met Disney figuren tot kunst van Van Gogh en prachtige landschappen op elk gewenst formaat. Ook is het mogelijk om met een eigen foto jouw wand aan te kleden voor een echte persoonlijke touch.

Eijffinger fotobehang

Bekleed de gehele ruimte met fotobehang van bijvoorbeeld een landschap voor een rustgevende sfeer. Ook mooi is om een focuspunt te creëren in het interieur door één wand te bekleden met het behang. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto van Kate Moss: opvallend en uniek.

fotobehang No Limits BN Wallcoverings

Voordelen van fotobehang

Fotobehang is afwasbaar, lichtbestendig en verkleurd dus niet. Daarnaast zijn er geen plakranden zichtbaar, waardoor het lijkt alsof de foto uit één stuk bestaat. Bovendien is er bij fotobehang van BN Wallcoverings een non woven ondergrond gebruikt. Hierdoor is het behang eenvoudig te plakken en heb je altijd een schitterend eindresultaat op jouw muur.

Meer over ons behang >

Eijffinger fotobehang

Wil je meer informatie of heb je vragen over ons fotobehang? Onze specialisten helpen je graag verder met tips en advies. Kom langs in onze showroom! 

Bekijk onze openingstijden >