Pip Studio behang

Happy products for happy people – dat is waar Pip Studio voor staat. Pip Studio is al jaren een bekend woonmerk. Pip kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke kleuren, vintage bloemenpatronen en sprookjesachtige prints. Bij ons in de winkel hebben we naast het populair Pip servies, ook behang van Pip Studio.

Bekijk onze openingstijden >

Pip Studio behang

Pip Studio heeft in samenwerking met Eijffinger een unieke collectie behang ontwikkeld. In het behang zien de we kenmerkende stijl van Pip Studio, met de onbetwistbare kwaliteit van Eijffinger. De collectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt.

Vliesbehang van Pip Studio

Pip Studio behang is gedrukt op smartpaper (vliesbehang) wat behangen heel eenvoudig maakt. Je hebt hiervoor geen plaktafel nodig, kunt schoon en droog werken en het is makkelijk op maat te snijden.

Pip Studio jubileum behang

Pip Studio heeft voor haar 10e verjaardag een speciale jubileum wallpower ontwikkeld. Deze wandgrote afbeelding met elementen uit 10 jaar Pip Studio is bij ons te koop voor een speciale jubileumprijs.

Transformeer je kamer tot een vrolijke en frisse ruimte met dit lichtroze Early Bird behang van Pip Studio. Het patroon vlinders, kleurrijke vogels en bloementakken geeft het interieur een speelse twist!

Of ga voor het helderblauwe Botanical Print behang: dé eye-catcher uit de collectie. De fantasiebloemen en vogels in dit patroon zijn uitgevoerd in lijmdruk, waardoor de botanische elementen een handgeschilderde look en unieke uitstraling krijgen

Elke dag als eerste op de hoogte blijven van de woonkalender? Laat hier je e-mail adres achter en ontvang elke dag een woontip om jouw huis eigen te maken!

Kom langs en ontdek het Pip Studio behang!