Pip Studio behang

Happy products for happy people – dat is waar Pip Studio voor staat. Pip Studio is al jaren een bekend woonmerk. Pip kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke kleuren, vintage bloemenpatronen en sprookjesachtige prints. Bij ons in de winkel hebben we naast het populair Pip servies, ook behang van Pip Studio.

Ontdek Pip Studio behang

Pip Studio heeft in samenwerking met Eijffinger een unieke collectie behang ontwikkeld. In het behang zien de we kenmerkende stijl van Pip Studio, met de onbetwistbare kwaliteit van Eijffinger. De collectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt.

Pip behang Boer Staphorst

Vliesbehang van Pip Studio

Pip Studio behang is gedrukt op smartpaper (vliesbehang) wat behangen heel eenvoudig maakt. Je hebt hiervoor geen plaktafel nodig, kunt schoon en droog werken en het is makkelijk op maat te snijden.

Transformeer je kamer tot een vrolijke en frisse ruimte vele behangsoorten van Pip Studio. Het patroon vlinders, kleurrijke vogels en bloementakken geeft het interieur een speelse twist!

pip

Kom langs in onze winkel en ontdek al ons Pip Studio behang! 

Bekijk onze openingstijden >