Rivièra Maison

Rivièra Maison is een bekend woonmerk met een sterke beleving waarbij genieten een grote rol speelt. Bij Boer Staphorst hebben we de prachtige behangcollectie van Rivièra Maison in ons assortiment. Laat u inspireren en maak uw eigen krachtige statements in huis met deze unieke collectie.

Rustiek en eigentijds
De behangcollecties van Rivièra Maison zijn rustiek en eigentijds en creëren dat warme gevoel van thuis, waar u ook bent. Hiermee kunt u uw huis een prachtige sfeer geven. Het behang oogt en voelt als natuurlijke, ruwe materialen. Denk aan driftwood en rotan: het geeft enigzins een ruige, maar ook warme uitstraling aan het interieur. Kies voor sterke canvas prints, avontuurlijke atlaskaarten of nostalgische fotocollages.

Meer over ons behang >

image-2016-10-14 (2)    image-2016-10-14 (9)

Unieke beleving
Het behang ‘ademt’ de zo bekende materialen die zij gebruiken in haar collecties. Zelfs de structuren zijn terug te voelen in het behang. Kortom, stuk voor stuk prachtige vertoningen die sfeer creëren in uw huis.

image-2016-10-14 (7)

Bekijk onze woonmerken >

Laat u inspireren door de onderstaande fotogallerij of kom langs op onze behangafdeling! Onze specialisten helpen u graag verder. 

Behanginspiratie

Kurkbehang is terug van weggeweest in een nieuw, modern jasje. Kurk op de…

-

-

Bekijk al onze woonblogs >