Grijs laminaat

Een grijze vloer is alles behalve saai! Tegenwoordig is grijs een kleur die graag gezien wordt in huis! Je kunt er namelijk alle kanten mee op, van donkergrijs tot lichtgrijs. Van de vloer tot aan de wand of in de meubels, genoeg mogelijkheden om grijs in jouw huis toe te passen. Een grijze laminaatvloer is dan ook een goede keuze! De modieuze kleur is makkelijk te combineren en geeft iedere kamer in het huis een ruime uitstraling.

Grijs laminaat combineren in huis

Eerder was laminaat alleen in natuurlijke kleuren verkrijgbaar en kon je enkel kiezen tussen verschillende tinten bruin. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk als het gaat om de kleur van laminaat. Je hebt een ruime keuze, van lichtgrijs tot donkergrijs laminaat, of zelfs grijs tegellaminaat met een betonlook! Aangezien grijs een subtiele en natuurlijke kleur is, past deze in ieder interieur. Ga bijvoorbeeld voor een lichtgrijze vloer, op die manier zal de ruimte waar je de vloer legt ontzettend ruim ogen!

Lees meer over laminaat >

Grijs laminaat - Quick Step Grijs laminaat - Quick Step

Een vloer met grijs laminaat is gemakkelijk te combineren, wat dacht je van felle, zomerse kleuren, of juist neutrale aardetinten. Wanneer je de kleur op verschillende manieren combineert in huis, zal er een tof interieur ontstaan. Dat aan de ene kant warm en gezellig is, maar ook een stoere en industriële kant heeft. in uw huis combineert ontstaat er een interieur dat aan de ene kant warm en gezellig is, en aan de andere kant juist strak of industrieel. Grijs laminaat is chique en stijlvol, en zal andere kleuren in de kamer gegarandeerd op een bijzondere manier benadrukken!

Ontdek de verschillende vloeren >

Praktische voordelen

Welke kleur laminaat je ook kiest, de voordelen blijven hetzelfde! Een laminaatvloer is namelijk slijtvaster dan een houten vloer, dankzij de stevige toplaag. Daarnaast is laminaat makkelijker te leggen, door middel van het simpele klik laminaat systeem. Bovendien is de vloer erg hygiënisch en heeft het weinig onderhoud nodig. Ook is de vloer in aanschaf een stuk goed koper dan wanneer je kiest voor een natuurproduct. Last but nog least, laminaat kan worden gelegd in combinatie met vloerverwarming!

Lees meer over vloerverwarming >

Grijs laminaat - Quick Step Grijs laminaat - Quick Step

Heb jij al de keuze gemaakt voor een laminaat vloer? Maar wil je van tevoren graag nog iets weten van onze vloerenspecialist? Kom dan langs in onze winkel of stel jouw vraag hieronder.

Stel jouw vraag aan onze vloerenspecialist

Heb je een vraag over een vloer om jouw droomvloer te realiseren? Stel gerust jouw vraag!