PVC tegels

Afgelopen jaren zijn de PVC tegels steeds populairder geworden. De PVC vloertegels zijn erg modern en trendy! De tegels zijn anders bedrukt dan gewoon PVC, waardoor de tegels ontzettend op natuursteen lijken, wat ze zo uniek maken! Wanneer het om design gaat, zijn er genoeg opties, van klassieke tegels tot graniet of een betonlook. Voor ieder interieur een geschikte tegellook. Ontdek de mogelijkheden!

Ontdek de mooiste PVC vloeren >

Quickstep - PVC tegels Quickstep - PVC tegels

PVC tegels met uitstraling

Waar je ook van houdt en welke voorkeur je ook hebt, voor ieder interieur zijn de perfecte PVC vloertegels te vinden. Een groot voordeel van deze tegels, is dat deze vrijwel niet te onderscheiden zijn van echt natuursteen of hout. Maar in tegenstelling tot deze echte materialen, zijn de PVC tegels ontzettend fijn aan je voeten!
De tegels zijn in verschillende diktes te verkrijgen. Bij het kiezen van de dikte van de PVC vloertegels, maakt men een onderscheid tussen plank dikte en de dikte van de slijtlaag. Hierbij is het belangrijk om te bedenken hoe intensief de betreffende vloer gebruikt zal worden. Wanneer je PVC tegels in een ruimte legt die druk bezocht wordt en de vloer veel te voortduren krijgt, is een dikkere slijtlaag de beste optie!

De voordelen van PVC vloertegels

De PVC brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo zijn de tegels vochtbestendig, waardoor ze ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld in de keuken. Bovendien zijn ze geschikt om te combineren met vloerwarming, heerlijk voor in de woonkamer! Daarnaast is de vloer gemakkelijk te onderhouden. De PVC tegels zullen langere tijd mee gaan, waardoor ze ontzettend duurzaam zijn! Last but not least, het PVC heeft ook nog een geluiddempende eigenschappen. Perfect wanneer je in een appartement woont!

Lees meer over vloerverwarming >

Wil jij graag PVC vloertegels in huis? Maar wil je van tevoren graag nog iets weten van onze vloerenspecialist? Kom dan langs in onze winkel of stel jouw vraag hieronder.

Stel jouw vraag aan onze vloerenspecialist

Heb je een vraag over een vloer om jouw droomvloer te realiseren? Stel gerust jouw vraag!