PVC visgraat

Wil jij jouw woning een prachtige chique uitstraling geven, zonder dat het al te veel kost? Ga dan voor een visgraat PVC vloer. Door de unieke uitstraling van het visgraat motief geef jij in no time  iedere ruimte in een huis een boost en ziet het er weer als nieuw uit! Ontdek de mogelijkheden.

Ontdek de mooiste PVC vloeren >

De voordelen van PVC visgraat

Er zijn genoeg redenen om voor een PVC visgraat vloer te kiezen! Alleen al de gave look die de vloer met zich mee brengt. De vloeren in deze stijl hebben een prachtige, authentieke en exclusieve uitstraling, welke ontzettend populair is! Maar een visgraat PVC vloer brengt nog talloze andere voordelen met zich mee.

  • Allereerst is het PVC visgraat niet van echt hout te onderscheiden. Het is dat je weet dat er PVC ligt, maar op het eerste gezicht zal het niet zichtbaar zijn!
  • Een visgraat PVC vloer is een stuk goedkoper dan een echt houten vloer met visgraatpatroon.
  • Bovendien werkt het PVC geluiddempend. Wanneer je in een appartement woont zullen de onderburen minder last van je hebben!
  • Verder heeft de vloer weinig onderhoud nodig. Een visgraat PVC vloer is slijtvast en blijft ontzettend lang mooi.
  • Het PVC is ook nog eens waterbestendig, waardoor het ook prima gelegd kan worden in de badkamer of keuken.
  • Een ander voordeel is dat de vloer ook geschikt is om te combineren met vloerverwarming.

PVC vloeren Moduleo Visgraat vloer - Chevron - Country Oak

Een visgraat PVC vloer leggen

De meeste PVC vloeren kunnen gemakkelijk als klik-PVC gelegd worden. Echter is dit bij het visgraat motief niet het geval. Dit doordat de klikverbinding bij klik-PVC op de kopse en lange kanten verschillend is. Wanneer je dit zult doen bij een PVC visgraat vloer, zal het motief niet op een mooie manier uitkomen. Doorgaans is het leggen van een visgraat PVC vloer dan ook niet zo gemakkelijk als het leggen van de meeste vloeren.
Hiervoor hebben wij onze eigen montageservice! Met onze eigen monteurs kun je erop vertrouwen dat jouw vloer in handen is van ervaren vakmensen!

Lees meer over onze eigen montageservice >

Moduleo - PVC visgraat visgraat vloer

Wil jij graag een gave PVC visgraat vloer? Maar wil je van tevoren graag nog iets weten van onze vloerenspecialist? Kom dan langs in onze winkel of stel jouw vraag hieronder.

Stel jouw vraag aan onze vloerenspecialist

Heb je een vraag over een vloer om jouw droomvloer te realiseren? Stel gerust jouw vraag!