PVC vloer houtlook

Een PVC vloer met houtlook is ontzettend sfeervol en geeft je woning directe warme uitstraling. Het is de ideale vloer wanneer je graag de look van een hout vloer wilt, maar van de voordelen van PVC wilt genieten. Het PVC houtlook is tegenwoordig zo mooi, dat ze vrijwel niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Het allerfijnste is nog, dat een PVC vloer over het algemeen goedkoper is dan een vloer van echt hout!

Ontdek de mooiste vloeren >

Het juiste PVC houtlook

Het is goed om van  te voren te bedenken wat voor sfeer je wilt creëren met de PVC vloer houtlook. Wil je bijvoorbeeld een landelijke houtlook, ga dan voor een stoere, ruwe vloer. Wanneer je voor een ietwat klassiekere look wilt gaan, is een donkere kleur een goede keuze! Een Scandinavisch interieur wordt gekenmerkt door een vloer met heldere patronen en lichte nerven. Welke woonstijl je ook kiest, ze hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken, kleuren en sfeer. Je kunt zelfs voor een PVC vloer met een vergrijsde houtlook gaan en deze combineren met stoere materialen zoals staal en leer. Want hoe gaaf is een industrieel interieur!

PVC vloeren PVC vloeren

Lees meer over vloerwarming >

De voordelen van een PVC vloer houtlook

Er zijn ontzettend veel PVC vloeren met een houtlook te vinden in verschillende prijsklassen, formaten, designs en merken!  vinden. Welk soort je ook kiest, de standaard voordelen van een PVC vloer, blijven hetzelfde! Om jou te overtuigen hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

  • Onze PVC vloeren zijn van hoge kwaliteit. Wat maakt dat het een fijne vloer is om op te lopen. Het PVC maakt geen lawaai wanneer je er op loopt en voelt ook nog eens lekker warm aan de voeten.
  • De vloer is slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Wanneer de vloer eenmaal geplaatst is, zal deze weinig onderhoud nodig hebben. Bovendien kunnen de vloeren tegen een stootje, waardoor ze niet gauw zullen beschadigen.
  • De combinatie van PVC en vloerwarming gaat goed samen! Zo heb je altijd een lekker warme vloer in huis.
  • Je kiest met PVC voor een hygiënische vloer. Deze is gemakkelijk schoon te maken en bacteriën hebben niet de mogelijkheid om zich in barsten te verstoppen.
  • Bovendien is een PVC vloer vochtbestendig, door het synthetische materiaal waarvan PVC vloeren zijn gemaakt. Een PVC vloer houtlook is dan ook geschikt voor in de badkamer of keuken! Je hoeft je dan niet druk te maken over eventuele waterschade!

PVC vloeren PVC Vloeren - Piano-50-RLV-1213

Wil jij graag een PVC vloer houtlook in huis? Maar wil je van tevoren graag nog iets weten van onze vloerenspecialist? Kom dan langs in onze winkel of stel jouw vraag hieronder.

Stel jouw vraag aan onze vloerenspecialist

Heb je een vraag over een vloer om jouw droomvloer te realiseren? Stel gerust jouw vraag!