Vloerkleed op maat

Maak uw interieur nog persoonlijker met een vloerkleed aangepast aan uw specifieke wensen. Met maatwerk kiest u niet alleen zelf de kleur, maar ook de structuur en de afwerking. Bekijk hier al onze tips voor het kiezen van een vloerkleed.

Het formaat en de verbinding

Met een vloerkleed creëert u gelijk een warme sfeer in huis. Daarnaast zorgt een vloerkleed ook voor een verbinding met de rest van de meubelen. Leg het vloerkleed bijvoorbeeld een stukje onder de bank. Ook is het belangrijk om het juiste formaat te kiezen. Het is zonde als een vloerkleed er verloren uit gaat zien in een grote ruimte.

Bekijk onze vloerkleden >

Zuiver Salontafel Glazed - 2300138_5 Zuiver - Bank Fat Freddy - 4100031_12

Op maat gemaakt

Wilt u voor uw eigen unieke patroon gaan? Maak dan bijvoorbeeld een mix van verschillende tapijtsoorten en kleuren. Zo kunt u spelen met de stoffen om een hoog-laag effect te creëren. Maar ook een randafwerking kan voor een opvallend effect zorgen! Met deze details ontwerpt u zelf een vloerkleed op maat.  Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder in onze winkel.

Bekijk onze openingstijden >

Desoo - Tapijt Betonlook - desso_ex_9512-611-151212-4507

Afwisselen

Vindt u dat uw inrichting er in het voorjaar wel heel anders uit mag zien dan in het najaar? Dan kan het wisselen van vloerkleed al een groot verschil maken. Ga voor donkere tinten in het najaar en voor lichte/pastel tinten in het voorjaar. Zo haalt u dat seizoensgevoel ook echt in huis.

DESSO Denim collectie

Sinds kort hebben we de DESSO Denim collectie in ons assortiment! Met deze collectie geeft u uw interieur een stoere ‘jeans look’. DESSO Denim is gemaakt van gerecyclede garens, afkomstig van onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan. Er zijn 7 denim blauw kleuren met verschillende structuren; van een verweerde, sleetse jeans look of een gebleekte, gemêleerde jeans tot de pure indigo variant.

Kom langs en ontdek de complete collectie vloerkleden in onze winkel