Dakramen

Met een dakraam krijgt u daglicht op een natuurlijke manier. Daarnaast bieden dakramen de mogelijkheid om de ruimte te ventileren voor heerlijk frisse lucht. De ramen zijn ideaal voor op zolder, maar ook bij een uitbouw kan een dakraam in de vorm van een lichtkoepel geplaatst worden.

Soorten dakramen

Bij het bouwen of verbouwen van het huis zal u ook dakramen willen hebben. Deze zijn ideaal om in ruimtes onder het dak ook daglicht te krijgen, zoals op zolder. Wilt u in een aanbouw met plat dak zonlicht binnenkrijgen dan is een koepelraam een ideale oplossing. Naast koepelramen hebben we:

• tuimeldakramen
• uitzet-tuimeldakramen
• elektrische dakramen
• uitstapdakramen
• platdaksystemen

Ook voor een balkondakraam, dakkapel en de nieuwe dakkapel serre kunt u bij ons terecht.

Ervaar zelf onze dakramen

Voordat u kunt genieten van uw dakraam heeft u al vele keuzes moeten maken over de functie en de grootte. Daarom is het bij ons mogelijk om de verschillende ramen te testen in het VELUX huis. Ervaar hier zelf welk dakraam voldoet aan uw wensen en maak gegarandeerd de juiste keuze.

Meer over ons VELUX huis >

Onze merken dakramen

Bij Boer Staphorst hebben we dakramen van Velux en Fakro. Ook voor dakraam rolgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer over onze rolgordijnen >

velux-dakramen-ramen-boer-staphorst1

Dakraam plaatsen

Een dakraam plaatsen lijkt eenvoudig maar toch dient u met een aantal zaken rekening te houden zoals de grootte van het raam en de ruimte die u hiervoor moet hebben. Onze eigen monteurs bieden u de mogelijkheid om het dakraam voor u te monteren. Zo heeft u gegarandeerd een strak eindresultaat.

Nieuw: de VELUX dakkapel serre
Bij de VELUX dakkapel serre komt het daglicht zowel van boven als van onder doordat er twee rijen dakramen boven elkaar worden geplaatst. Hiermee heeft u niet alleen de extra ruimte van een dakkapel, maar de gehele kamer wordt ruimtelijker door meer daglicht!

Ontdek de VELUX dakkapel serre >

velux-dakkapel-serre-boer-staphorst (1)

Wilt u meer informatie over onze dakramen of heeft u vragen? Laat op het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.