Fakro

Bereikbaar comfort in daglicht: dát is waar Fakro voor staat. Daarom zijn de dakramen van Fakron voorzien van hoge kwaliteit gecombineerd met gebruiksvriendelijke en unieke oplossingen. Voor elke wens heeft Fakro een passende oplossing.

Logo Fakro

Over Fakro
Fakro is een wereldwijde marktspeler op het gebied van dakramen. De dakramen zijn ontwikkeld om het hart van een ruimte te vormen, of het nu gaat om een enkel dakraam of gecombineerd. De dakramen zijn van hoogwaardige kwaliteit van sterke materialen en stijlvol afgewerkt. Een perfecte harmonie tussen stijl, duurzaamheid, veiligheid en comfort. Daarmee bent u verzekerd van een product dat nog jaren meegaat.

Fakro sfeerafbeelding

topsafe_cmyk

Uitzonderlijk veilig
Het Fakro topSafe systeem maakt u dakraam uitzonderlijk veilig. Het systeem zorgt voor extra versterking in scharnieren en sluiting. Dit voorkomt dat het kozijn gemakkelijk opengebroken kan worden. Naast het topSafe systeem biedt FAKRO een dakraam met een afsluitbare handgreep en een beveiligingssysteem tegen demontage van het glas.

Alle voordelen van Fakro dakramen
Naast de hoge veiligheid, bieden de dakramen van Fakro vele voordelen:

  • Laag warmteverlies
  • Grote hoeveelheid lichtinval
  • Altijd frisse lucht
  • Energiezuinig
  • Hoogwaardig grenenhout
  • Aantal geschikt voor vochtige ruimtes
  • 10 jaar garantie op dakramen en 20 jaar op onderdelen

 

Voor meer informatie over de Fakro dakramen kunt u de onderstaande brochure bekijken.

FAKRO_dakramen_platdakramen_2017

Kom langs in onze winkel voor advies. Ook voor dakraam gordijnen van Fakro kunt u bij ons terecht.

Wilt u een prijsopgave of meer informatie over de dakramen van Fakro? Laat op het onderstaande formulier u gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.