Binnendeuren

Vandaag de dag is een binnendeur geen gebruiksvoorwerp meer, maar is het echt een onderdeel geworden van het interieur. Binnendeuren geven karakter aan jouw woning. Maar waar begin jij bij het kopen van een binnendeur? Voor welke stijl ga je en welke functie moet de binnendeur krijgen? Op het gebied van binnendeuren hebben we vele mogelijkheden.

Dé trend op het gebied van binnendeuren

Het industrieel wonen is zonder twijfel nog steeds een trend op woongebied. Overal zie je het terugkomen, zo ook steeds vaker in de deuren. Industriële deuren worden voornamelijk gekenmerkt door de functionaliteit zonder al te veel details en poespas. De kleuren zwart en grijs worden vooral gebruikt voor deze deuren.

Bruynzeel industriële taatsdeur Bruynzeel industriële draaideur

In de meeste woonstijlen is alles perfect afgewerkt, maar in een industriële woonstijl is dit niet het geval. Het interieur mag lekker ruw, sober en onafgewerkt zijn. Daarom zijn de industriële binnendeuren standaard zwart gespoten met slanke stijlen en lijnen. Neem bijvoorbeeld de SlimSerie van Skantrae of de Nero Legno deuren van Austria. Dit zijn stuk voor stuk mooie en robuuste deuren die jouw interieur een industriële uitstraling geven.

Ontdek meer van onze industriële deuren >

Binnendeuren Binnendeuren

Binnendeuren

Ga voor moderne binnendeuren

Een modern interieur vraagt natuurlijk ook om moderne binnendeuren. Deze deuren worden altijd gekenmerkt door hun strakke lijnen en minimalistische look. Je hebt hierbij de keuze uit zowel dichte deuren als deuren met glas. Ontdek de Nano TopCoat binnendeuren. Deze deuren zijn modern vormgegeven die perfect passen in een modern interieur. De deuren hebben een gladde uitvoering met een krasvaste laklaag, iets wat deze serie zeer bijzonder maakt. Daarnaast heb je bij deze deuren de mogelijkheid tot verschillende groefdesigns en glasopeningen. Ze zijn toepasbaar in verschillende ruimtes in huis. Benieuwd welke dit zijn?

Lees hier dan meer over deze deuren >

Binnendeuren

Binnendeuren Binnendeuren

Klassieke binnendeuren

Maar heb jij juist een landelijk interieur? Dan kun je altijd nog kiezen voor klassieke binnendeuren. Door de sierlijke lijnen van de deur wordt ervoor gezorgd dat deze geen strak uiterlijk heeft en in een klassiek interieur geplaatst kan worden. Neem bijvoorbeeld de Cottage lijn van Skantrae, trendy deuren met een landelijk karakter. Ze zijn geïnspireerd op de Amerikaanse Barn deuren. In deze serie kun je de dichte deuren gemakkelijk combineren met een glasmode voor het creëren van een extra unieke sfeer. Deze deuren kunnen zowel gebruikt worden als draai- en schuifdeuren.

Binnendeuren Binnendeuren

Binnendeuren

Onmisbaar bij een deur

Wat is nu een deur zonder deurkruk? Een deurkruk is een van de meest gebruikte items in een woning. Daarom is het belangrijk dat elk deurbeslag van goede kwaliteit is. Dit betekent dat de afwerking en de bewegende delen van het deurbeslag zó sterk moeten zijn, dat er op lange termijn nauwelijks slijtage is.

Lees meer over het deurbeslag >

Binnendeuren

Bij Boer Staphorst hebben we een ruime keuze als het gaat om binnendeuren. Van klassiek tot modern en van een deur met glas tot een deur zonder glas. De meest uiteenlopende stijlen en deuren vind je in onze winkel. Ben jij nieuwsgierig welke binnendeur het meest bij jou past? Kom dan eens langs in onze winkel of stel van tevoren een vraag aan één van onze medewerkers.

Stel jouw vraag aan de deurenspecialist

Heb je een vraag over een deur? Stel gerust jouw vraag!