Buitendeuren

Elke woning heeft er minstens eentje, een buitendeur. Een buitendeur is er namelijk om jouw veiligheid te garanderen. Daarnaast beschermen ze jou en jouw gezinsleden tegen ongewenst bezoek. Maar waar begin jij bij het kiezen van een nieuwe buitendeur? Ontdek de mogelijkheden op het gebied van buitendeuren.

Hoe kies je een nieuwe buitendeur?

De buitendeur die past bij jouw persoonlijke smaak en het karakter van jouw woning kun je tot in de puntjes in dezelfde stijl afwerken. Naast uitstraling en ontwerp spelen bij de keuze voor een buitendeur ook nog een aantal andere thema’s een belangrijke rol. Als eerste speelt veiligheid een grote rol. Maak het inbrekers bijvoorbeeld zo moeilijk mogelijk. Bij het kopen van jouw buitendeur heb jij de mogelijkheid om in de deur een frezing aan te brengen voor een meerpuntssluiting. Dit houdt in dat je de deur vergrendeld met één draaibeweging op meerdere punten tegelijkertijd. Maar voor de beste beveiliging kies je voor deurbeslag met kerntrekbeveiliging.

Lees meer over het deurbeslag >

Buitendeuren Buitendeuren

Om jouw veiligheid te garanderen wordt daar tijdens de ontwikkeling rekening mee gehouden. Onze Skantrae deuren zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2. Daarnaast bestaan de deuren met glas erin uit veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit houdt in dat het glas vijf keer sterker is dan normaal glas, wat weer de kans op een breuk verkleint en niemand gemakkelijk binnenkomt.

Buitendeuren Buitendeuren

Een ander belangrijk aspect bij het kopen van een buitendeur is duurzaamheid. Want via een buitendeur gaat veel warmte verloren. Door een tochtvaldorpel te plaatsen in de deur kun je fors op de energiekosten besparen. Hiermee houd je warmte binnen en de kou houd je buiten.

Buitendeuren Buitendeuren

Buitendeuren met een keurmerk

Nagenoeg het hele assortiment aan buitendeuren is gemaakt van FSC® gecertificeerde (hard)houtsoorten. Er wordt alleen gebruik gemaakt van houtsoorten die voldoen aan de Europese wet- en regelgeving waarmee de import van illegaal gekapt hout wordt voorkomen. De buitendeuren worden gemaakt van massief hout. En daarbij wordt er bij de productie alleen maar gebruik gemaakt van gecertificeerde materialen. Alle deuren zijn voor behandelen zodat ze een lange tijd meegaan en in perfecte conditie blijven. Zelfs in het afwisselende klimaat van Nederland.

Buitendeuren

Een buitendeur is het visitekaartje van jouw woning. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden in onze winkel? Kom dan zeker een keertje langs of stel jouw vraag aan onze deurenspecialisten.

Stel jouw vraag aan onze deurenspecialist

Heb je een vraag over een deur? Stel gerust jouw vraag!