Deur- en raambeslag

Een deur en/of raam is niet compleet zonder deur- en raambeslag. Het is de finishing touch voor het interieur en maakt jouw deur en raam helemaal af. Het merk Intersteel laat zien dat een hoge kwaliteit van deur- en raambeslag geen afbreuk hoeft te doen aan het uiterlijk ervan. Ze weten zich te onderscheiden van concurrenten door deur- en raambeslag in een mooi design uit te brengen. Laat je inspireren met wat dit merk te bieden heeft!

Producten van hoge kwaliteit

Het is belangrijk dat het deur- en raambeslag van goede kwaliteit is. Dit betekent dat de afwerking en de bewegende delen zó sterk moeten zijn, dat er op lange termijn nauwelijks slijtage is. Om te voldoen aan deze hoge kwaliteit, voert de fabrikant intensieve kwaliteitstests uit. Intersteel is ervan overtuigd dat zij de beste kwaliteit hebben en daarom bieden zij een functionaliteitsgarantie van 10 jaar aan, aan hun klanten. Daarnaast is het deur- en raambeslag van het merk ISO 9001 gecertificeerd en beschikken diverse onderdelen over een SKG-keurmerk voor inbraakwerendheid.

Deur- en raambeslag
Credits: Intersteel

Bekijk ons online assortiment bij Intersteel >

In het assortiment van Intersteel vind je onder andere binnendeurbeslag, deurgrepen, raambeslag, meubelbeslag, schuifdeurbeslag, veiligheidsbeslag en accessoires. Het merk ontwerpt tijdloos, modern en stijlvol deur- en raambeslag. Het uitgangspunt van de fabrikant is dan ook dat design deurbeslag de finishing touch moet zijn van elk interieur.

De beschikking over een ruim assortiment

Het merk Intersteel weet moderne technologie te koppelen aan luxe en modern design. De fabrikant heeft een ruim assortiment, waarin verschillende stijlen te zien zijn. Zo heeft het merk verschillende productlijnen ontworpen, zodat er voor ieder interieur een passende beslag is. Dit zijn productlijnen in de stijlen modern, industrieel, klassiek, landelijk, retro en vintage. Binnen deze productlijnen heeft Intersteel, naast deurkrukken, ander aanvullend deurbeslag ontworpen in dezelfde stijl als de deurkruk. Op deze manier creëer je eenheid in je interieur. Het merk biedt ook de optie om je buitendeur te voorzien van SKG inbraakwerend beslag in de zelfde stijl als je binnendeurbeslag. Het deurbeslag van Intersteel is een toevoeging aan je interieurdesign en maakt je interieur dan ook af. De soorten materiaal, waarvan het deurbeslag is gemaakt, varieert van messing tot geborsteld of gepolijst RVS.

Deur- en raambeslag Deur- en raambeslag
Credits: Intersteel

Binnendeurbeslag

Intersteel heeft een groot aanbod van binnendeurbeslag, oftewel deurkrukken, in veel verschillende kleuren en designs. Het merk heeft verschillende lijnen ontworpen, die elk een eigen stijl hebben. Wanneer je gaat voor producten uit dezelfde lijn creëer je eenheid in je interieur. Er zijn vele stijlen en de stijlen lopen erg uiteen, dus er is altijd een design dat binnen je interieur past. Binnen deze lijnen kan je eindeloos combineren en een persoonlijke touch geven aan je binnendeurbeslag.

Deur- en raambeslag Deur- en raambeslag
Credits: Intersteel

Deurgrepen

Intersteel ontwerpt en produceert deurgrepen in veel verschillende stijlen, waardoor er voor elk wat wils is. Een deurgreep die perfect in je interieur past. Van minimalistisch en strak tot landelijk en rustiek. Deurgrepen worden veel gebruikt op schuifdeuren en geven een stijlvolle en uitstraling. Deurgrepen worden ook steeds vaker gebruikt op voordeuren en dit creëert een luxe effect.

Raambeslag

Intersteel maakt raambeslag in de vorm van raamkrukken. Om eenheid te creëren in je woning en om je woning compleet te maken, kan je kiezen voor raamkrukken die passen bij je deurkrukken. De raamkrukken zijn ontworpen voor draaikiepramen. De raamkrukken zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende materialen en designs. Zo vind je altijd een deurkruk die past bij je interieur.

Deur- en raambeslag Deur- en raambeslag
Credits: Intersteel

Schuifdeurbeslag

Een interieurtrend die we steeds vaker voorbij zien komen zijn schuifdeuren. Je kunt met een schuifdeursysteem verschillende ruimtes van elkaar scheiden en daarbij neemt een schuifdeur minder ruimte in dan een normale deur, waardoor een schuifdeur ook heel geschikt is voor kleine ruimtes. Een schuifdeur geeft een sfeervol effect aan je interieur. Intersteel heeft een groot aanbod aan schuifdeurbeslag, namelijk schuifdeurkommen, hef- en schuifdeurbeslag voor schuifpuien en complete schuifdeursystemen. Binnen dit aanbod zijn veel verschillende kleuren en stijlen te zien, namelijk van landelijk tot industrieel.

Deur- en raambeslag
Credits: Intersteel

Het ruime assortiment van Intersteel is op het gebied van deur- en raambeslag bij Boer Staphorst zowel online als in de winkel te verkrijgen.

Ontdek het assortiment van Boer Staphorst bij Intersteel >