Deuren

Elke woning heeft deuren, ze zijn onafscheidelijk aan elkaar verbonden. Deuren zorgen voor veiligheid en privacy en maken de woning compleet. Bij Boer Staphorst zijn binnen- en buitendeuren verkrijgbaar van de kwaliteitsmerken Skantrae en Austria.

 Logo_austria_1000x1000

Onze deurmerken

De mogelijkheden op deurengebied zijn oneindig groot, het is daarom handig om vooraf te bepalen welke functie en stijl de deur moet krijgen. Een slaapkamerdeur moet privacy creëren en een woonkamerdeur moet bijvoorbeeld de warmte vasthouden. Bij een buitendeur staat het beveiligen van een woning altijd voorop.

Skantrae binnen- en buitendeuren

Skantrae biedt binnen- en buitendeuren van hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Skantrae is continue op zoek naar verbeteringen en op de hoogte van de laatste innovaties. Dat resulteert in een uiteenlopende collectie: van landelijke deuren in barn-stijl tot industriële deuren met de nieuwe SlimSeries.

Bekijk de Skantrae deuren >

cottage-deuren-skantrae-boer-staphorst 

Austria binnen- en buitendeuren

Austria beschikt over een ruim assortiment binnendeuren, buitendeuren en deuraccessoires. Zo is er voor elke stijl een passende deur van goede kwaliteit. Door het ruime assortiment zijn er veel mogelijkheden op het gebied van glas en deurbeslag en kunt u uw deur naar eigen smaak samenstellen.

Meer over Austria deuren >

 Nero Legno binnendeuren Austria

Intersteel deurbeslag

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Veel fabrikanten van hang- en sluitwerk vinden het slot belangrijker dan het design ervan. Intersteel laat zien dat een hoge kwaliteit van een slot geen afbreuk hoeft te doen aan het uiterlijk ervan. De fabrikant weet zich te onderscheiden van concurrenten door deurkrukken en alle bijbehorende producten in een mooi design uit te brengen. Laat je inspireren door het mooie deurbeslag dit merk biedt!

Bekijk hier meer over deurbeslag van het merk Intersteel >

Intersteel

Onze garagedeuren

Ook voor garagedeuren kunt u bij Boer Staphorst terecht. Wij hebben hoogwaardige en veilige garagedeuren van Hörmann: de grootste fabrikant van garagedeuren. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden: een kanteldeur, sectionaaldeur, roldeur of openslaande garagedeur. Er is altijd een passende oplossing met de Hörmann garagedeuren.

Ontdek de Hörmann garagedeuren >

Kijk mee op onze afdeling 

Ontdek alle mogelijkheden deuren in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder.
Kom langs! >