Boer Basic binnendeuren

Wie op zoek is naar een binnendeur ontdekt al heel snel dat er heel veel te kiezen valt. Niet alleen de deur, maar ook het glas, de panelen, de deurkruk en het kozijn. Allemaal zaken waar u mee te maken krijgt bij het kopen van een deur.

In het ruime deurenaanbod van Boer Staphorst vindt u een complete lijn binnendeuren van hoge kwaliteit die scherp is geprijsd, de Boer Basic binnendeuren van Austria.

Boer.Basic binnendeuren - Boer Staphorst

Uw persoonlijke stijl en de sfeer in uw huis bepalen mede uw keuze voor een binnendeur. De Boer Basic binnendeuren passen in ieder interieur en zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen te verkrijgen.

Bekijk ook de Nero Legno binnendeuren van Austria >

Eigenschappen van de Boer Basic binnendeuren

De basic binnendeuren van Boer Staphorst hebben een deuroppervlak van HDF. HDF is een plaat met fijn vermalen houtvezels, waar vervolgens lijm aan is toegevoegd. Het is een doorontwikkeling van MDF, maar dan met verbeterde kwaliteiten. De HDF platen worden in droge toestand geperst. Het heeft een hoge densiteit en is goed te spijkeren, schroeven en te verlijmen. Daarnaast is de deur wit voorbehandeld in polyurethaan grondverf.

Alle deuren met glas zijn voorzien van gemonteerd gelaagd veiligheidsglas. Daarnaast zijn de opdek deuren voorzien 2 paumellegaten en een slotgat/voorplaatboring.

Boer Basic binnendeuren

Sfeervolle lijndeuren

De Billy, Brandon en Bart zijn prachtige lijndeuren die uitstekend geschikt zijn voor een modern interieur. De strak vormgegeven deuren krijgen namelijk een speels effect door de horizontale en verticale lijnen. Een persoonlijke tip vanuit Boer Staphorst is: deurkrukken met een vierkant rozet passen erg mooi bij deze deuren.

Eigenschappen
Deze deuren hebben een honingraatvulling en freeslijnen van 9 mm breed. De stompe deuren zijn wit voorbehandeld met polyurethaan grondverf. De opdek afgelakte deuren zijn voorzien van 2 paumellegaten en slotgat/voorplaatboring.

Boer Basic binnendeuren

Voor alle deuren geldt een garantie van maar liefst 5 jaar! Echter is maatwerk voor deze deuren niet mogelijk. De deuren zijn alleen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Onze deurenspecialisten helpen u daardoor graag met het uitzoeken van de geschikte deur. Laat u inspireren in onze showroom!

Bekijk hier onze openingstijden >