Binnendeuren: een stijlvolle deur voor ieder interieur

Modern, industrieel, landelijk of klassiek. Deuren geven karakter aan je woonruimte. Bij Boer Staphorst hebben we vele mogelijkheden op het gebied van binnendeuren.

Moderne binnendeuren

Een moderne inrichting vraagt natuurlijk ook om moderne binnendeuren. De moderne binnendeuren worden vaak gekenmerkt door hun strakke lijnen en minimalistische look. Hierbij heb je de keuze uit zowel dichte deuren als deuren met glas.

Binnendeuren: een stijlvolle deur voor ieder interieur - Skantrae_Nano_TopCoat_sfeer_totaal_4_RGB-min

De nieuwe Nano TopCoat binnendeuren zijn bijvoorbeeld modern vormgegeven en ook nog eens voorzien van een extreem krasvaste laklaag.

Lees hier meer over de moderne Nano TopCoat binnendeuren >

Een industriële look & feel

Industrieel wonen is zonder twijfel nog steeds een trend op woongebied. Je ziet het overal terugkomen, in het meubilair, vloeren maar de industriële stijl zien we ook steeds vaker terugkomen in deuren. De industriële deuren worden gekenmerkt door functionaliteit zonder al te veel poespas en de kleuren zwart, wit en grijs worden voornamelijk gebruikt.

Skantrae SlimSeries Skantrae SlimSeries

Bij de meeste woonstijlen moet alles perfect afgewerkt worden, maar bij de industriële woonstijl mag het lekker ruw, sober en onafgewerkt zijn. De industriële deuren zijn daarom standaard zwart gespoten met slanke stijlen en lijnen.

Neem bijvoorbeeld de SlimSerie van Skantrae of de Nero Legno deuren van Austria. Stuk voor stuk zijn dit mooie robuuste deuren die je interieur een industriële uitstraling geven.

Bekijk de industriële deuren van Skantrae en Austria >

Verfijning en gezelligheid

De Cottage lijn van Skantrae kunnen we omschrijven als trendy maar toch landelijk. Deze landelijke binnendeuren zijn gebaseerd op de Amerikaanse Barn deuren. In deze deurenlijn kun je dichte deuren gemakkelijk combineren met een glasmodel voor het creëren van een unieke sfeer. De deuren kunnen gebruikt worden als draaideuren maar als schuifdeuren kunnen ze ook erg mooi zijn.

Ontdek de landelijke binnendeuren uit de Cottage lijn >

Klassieke binnendeuren

Maar is jouw interieur niet modern en landelijk? Dan kun je altijd nog kiezen voor klassieke binnendeuren. Door de sierlijke lijnen zorgt de deur ervoor dat deze geen strak uiterlijk heeft en in vele interieurs geplaatst kan worden.

Kom alle mogelijkheden bewonderen in onze showroom en onze medewerkers helpen je graag verder!

Bekijk onze openingstijden >